Sluiten
Je bent hier: HomeAcne behandelingen

Acne therapie behandelingen

 

Wat is Acne?
Acne is de meest voorkomende huidaandoening bij jongeren. Het is een ontstekingsproces in het haarfollikel-talgkliersysteem dat beïnvloed wordt door hormonale factoren. Kenmerkend voor acne zijn papels, ontstekingen (pustels) en mee-eters (comedonen). Favoriete plekken waar acne zich vestigt zijn het gezicht, hals en rug. Talg wordt geproduceerd om de huid soepel te houden. Zodra er een overproductie van talg plaatsvindt ontstaat er vaak acne.

 

Waardoor Acne?
Acne kan door verschillende oorzaken ontstaan. Het kan erfelijk bepaald zijn, door hormonen (pubertijd) veroorzaakt worden, bacteriën of stress.
 

Hoe kom je van Acne af?
Allereerst is het belangrijk om van de puistjes af te blijven. Uitknijpen veroorzaakt soms littekens. Daarnaast is het goed om de huid goed te verzorgen om acne te bestrijden en erger te voorkomen. Jolique Skin Jolique kan je daarbij helpen.

 

Hoe kan Jolique Skin Excellence je helpen?
Allereerst gaan we samen kijken om welke vorm van acne het gaat en welk behandelplan er nodig is. Om de acne goed te behandelen krijg je advies mee voor thuisverzorging.
Bij acne behandelingen wordt er gewerkt met met de producten van Nimue en pHformula. Deze zorgen ervoor dat de huid diep gereinigd wordt, gekalmeerd wordt en herstelt.

Je kunt de behandeling thuis voortzetten met de thuis producten wat de werking van de behandeling vergroot en zo het resultaat optimaal wordt!

 

Zorgverzekering?
Aangezien wij een specialisatie opleiding voor acne hebben gevolgd, krijg je de acne behandelingen vergoed van je zorgverzekering. Neem voor meer informatie contact op met jouw zorgverzekeraar. Mochten hier nog vragen over zijn kun jij altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Onze acne therapie behandelingen

Allereerst zullen we een intake gesprek houden en bekijken om welke vorm van acne het gaat. Aan de hand hiervan gaan we een behandelplan opstellen.
 

Het doel van de acne behandeling is om de huid te reinigen, te kalmeren en te hydrateren. Per acne soort zal de behandeling er anders uitzien omdat elke soort acne een andere zorg nodig heeft.

Aarzel niet om ons te bellen, iedereen kan immers een mooie huid krijgen, ook al vergt het soms wat tijd!

 

Acne intake + Acne short behandeling
€ 72,50

Kennismaking met één van onze acne specialistes, we gaan jouw doelen bespreken en advies geven over voeding, producten en behandelingen. We starten ook meteen met de eerste acnebehandeling.

 

Acne Mild behandeling
€ 79,50

Een basis huidverbeterende acne behandeling welke de huid reinigt, verzorgt en voedt.

 

Acne Intensive behandeling
€ 87,50

Een intensieve huidverbeterende acne behandeling met een peeling welke afgestemd wordt op jouw huid.

 

Acne Strong behandeling
€ 115,00

Een zeer intensieve huidvernieuwende behandeling welke de bovenste huidlagen verwijderd.
 

LET OP:

Heb jij nog nooit een behandeling bij ons ondergaan? Bekijk dan eerst onze intake mogelijkheden. Een level 1 behandeling is om te starten een mooie kennismaking en een level 3 behandeling zal een huid die nog nooit behandeld is NIET kunnen waarderen. Vraag daarom altijd voor advies!