Sluiten
Je bent hier: HomeAPoEM behandelingen

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

Relax & Care

APoEM

APoEm is ontwikkeld in 2007 door Paola Gugliotta, oprichter van drie technische en goed presterende cosmeticamerken, echtgenote en moeder van 3 kinderen en heeft een druk leven. Het idee van APoEM werd geboren toen ze producten voor haar familie wilde creëren. Simpele en toch effectieve producten voor haar familie en de gevoelige huid van baby's en tienerzonen. APoEM werd geboren!


De sleutel tot het merk is gebouwd op de combinatie van aromatherapie en fytotherapie, waarbij het exacte percentage natuurlijke ingrediënten in al hun producten wordt gebruikt en ervoor wordt gezorgd dat ten minste 99% van natuurlijke oorsprong is.


Alle producten van APoEM zijn 100% veganistisch. Trouw aan de natuur, verbindt het merk zich er ook toe om alleen ingrediënten te gebruiken met zo weinig mogelijk milieu-impact.


Op basis van deze principes biedt APoEM een breed scala van producten voor vrouw, man, kinderen of baby, waarbij het verschil en de specifieke behoeften van elk huidtype worden erkend.

 

beautysalon jolique_apoem_APoEM_vegan_orginal_natural_baby_tieners_familie_APOEM

 

 

 

Behandelingen

APoEM natural € 69,50

De behandeling start met een geurreis, waaruit jij, jouw eigen geur kiest. Dit zorgt ervoor dat je direct compleet en diep ontspant. Hierna wordt gekeken naar jouw huidconditie en worden de producten van APOeM afgestemd op jouw huid, om een mooie verzorgende gloed te geven.

 

 

APoEM Powerfull  € 74,50

Een behandeling afgestemd op jouw huidconditie en huidwens. Een heerlijke gezicht, arm en hand massage, een hydraterend masker en een lux alginaat masker voor een echte boost aan jouw huid te geven.