Sluiten
Je bent hier: HomeBehandelingenHuidbehandelingenDr. K

 

Dr. K

 

Heb jij last van een gevoelige en rode huid en je hebt al van alles geprobeerd? Dan kunnen de producten en behandelingen van Dr.K wellicht dé oplossing zijn.

 

Een gevoelige huid kan op diverse manieren ontstaan. Op onze huid zijn bacteriën en micro-organismen aanwezig, als deze niet in balans zijn kunnen er zich huidproblemen ontwikkelen. De weerstand van de huid neemt af en hierdoor kunnen ontstekingsreacties ontstaan die vaak chronisch zijn. Hierbij kun je denken aan Rosacea, Acne en Eczeem.

 

Dr. K heeft de producten wetenschappelijk zo ontwikkelt dat zij werken op de flora en fauna van de huid om deze te herstellen. Ook wordt de huidbarrière versterkt en worden bouwstenen aangereikt aan de huid om het immuunsysteem te verbeteren.

 

Door de producten van Dr.K thuis te gebruiken komt er rust in een gevoelige huid. Dit samen met de ondersteunende behandelingen bij Jolique en het juiste advies van de Dr.K producten kunnen wij een gevoelige huid in balans krijgen.

 

Is jouw huid gevoelig en kom je maar niet af van alle ongemakken? Dan is Dr.K echt iets voor jou!

 

 

Dr. K facial

€ 87,50

Deze behandeling staat geheel in het teken van pre- en probiotica. Beide zijn klinisch bewezen om de geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten. De gezondheid van onze gezonde bacteriën blijft behouden om de groei van slechte bacteriën te voorkomen en infecties tegen te gaan.
Postbiotica zijn de afvalstoffen van bacteriën en deze afvalstoffen staan centraal in de functie van het immuunsysteem van onze huid en bieden ontstekingsremmende reacties.