Sluiten

DSV-Line Collageendraden behandelingen

Helemaal nieuw op de markt is deze revolutionaire manier van het behandelen van rimpels met collageendraden! Op het moment dat we ouder worden neemt collageen, elastine en hyaluronzuur helaas met een snel tempo af. Dit hangt weer samen met de huidconditie en wat de huid te verduren heeft gehad in het verleden en een stukje DNA gegeven van je huid. Het grootste deel van huidveroudering is de schuld van invloeden van buitenaf, je leefstijl, tekort aan anti-oxidanten en de hoeveelheid zon waaraan de huis is blootgesteld.

 

Mooi ouder worden willen we allemaal. We willen rimpels en lijntjes zoveel mogelijk proberen uit te stellen zonder meteen naar heftige ingrepen te hoeven grijpen. Met de collageendraden van DS V-line is dit mogelijk!


Hoe werkt DS V-Line collageen draad?
Een collageendraad bestaat zoals het al zegt uit collageen. Deze draden brengen wij aan op het gelaat in de desbetreffende te behandelen rimpel. De draad versmelt in de huid en vult de rimpel op met het collageen. Door de opvulling zal de rimpel minder diep gaan worden.


Wat kunnen wij behandelen met collageendraden:
• gezicht
• hals
• decolleté

Ook is het mogelijk om een zone te behandelen, te denken aan:

• Voorhoofd
• Oogzone
• Neuscontour
• Lipcontour
• Lippen
• Wangen

 

Kunnen we met collageendraden rimpels weghalen?
Nee, we kunnen rimpels er niet mee weghalen maar wel de huid opvullen. Zie het als een deuk in een matras opvullen. Het resultaat na een behandeling is direct zichtbaar!
Om het resultaat zo optimaal mogelijk te houden zijn meerdere behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van de huidconditie en de wensen. Graag geven wij hierin persoonlijk advies.

 

DSV-Line Collageendraad behandelingen:


DSV-Line collageendraden adviesgesprek € 37,50
Tijdens dit gesprek zullen wij bekijken op welke manier wij jouw huid het beste kunnen behandelen en jouw wensen bespreken. Bij het boeken van een kuur van 3 behandelingen zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de laatste behandeling van de kuur.

 

Jolique DS V-Line collageendraden facial €225
Tijdens deze topbehandeling zullen wij het meest optimale aan de huid gaan geven alvorens wij de collageendraden gaan plaatsen.
De huid zal intensief gereinigd worden en voeren wij een peeling uit. We gaan de doorbloeding stimuleren en de huid verwarmen zodat de collageendraden beter door de huid worden opgenomen en erin kunnen smelten. We gebruiken hiervoor een speciaal stamcelserum waardoor het collageen in de diepere huidlagen terecht kan komen. Het resultaat is hierdoor gelijk zichtbaar en zal de dagen na de behandeling alleen maar toenemen. Tijdens deze uitgebreide behandelingen zullen wij op het gelaat en in de hals collageendraden plaatsen.

 


DSV-Line collageendraden behandeling lippen €75,-
DSV-Line collageendraden behandeling oogcontour €125,-
DSV-Line collageendraden behandeling lipcontour €125,-
DSV-Line collageendraden behandeling neuscontour €125,-
DSV-Line collageendraden behandeling voorhoofd €125,-
DSV-Line collageendraden behandeling wangen €165,-
DSV-Line collageendraden behandeling hals €165,-

Een kuur is mogelijk voor het meest optimale resultaat, hierin adviseren wij om 3 behandelingen te doen om de 2 weken.

 

LET OP:
Vermijdt contact met water de eerste 6 uur na de behandeling en ga de eerste 12 uur na de behandeling niet in een sauna, heet bad of whirlpool. Tevens is sporten/transpireren de eerste 12 uur na de behandeling ook niet toegestaan.