Sluiten
Je bent hier: HomeBehandelingenHuidbehandelingenForlle'd

Forlle'd

Expert in anti-ageing uit Japan

De producten en behandelingen van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Wat maakt dit nu zo bijzonder? Forlle’d is pionier in de het toepassen van nanotechnologie in de huid. Dit is een techniek waarbij de moleculen van werkstoffen zo klein worden gemaakt dat ze ver in de huid kunnen binnendringen.

 

De werkstoffen van Forlle’d komen dus wel in de onderste huidlagen maar zijn net te groot om in de bloedbaan te kunnen komen. Hierdoor wordt de huid dus vanuit zijn basis herstelt, gehydrateerd en gevoed. Aan alle producten van Forlle’d zijn laagmoleculair hyaluronzuur en platinum toegevoegd in combinatie met essentiële mineralen en ceramiden. Laag moleculair hyaluronzuur zorgt voor een intensieve hydratatie, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en laag moleculair platinum vertraagt het verouderingsproces en voorkomt alle vormen van binnendringen van vrijeradicalen. Door de toegevoegde uitgebalanceerde mineralen krijgt veroudering van de huid minder kans en wordt een snellere genezing van de huid aangestuurd. Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière. Hierdoor ontstaat er een goede vochtbalans en de weerstand van de huid zal toenemen.


Forlle’d is met deze technieken wereldwijd het enige merk welke zo diep in de huid kan komen met zijn werkstoffen. Hierdoor kunnen wij met Forlle’d huidverjonging op cellulair niveau aanbieden en waarmaken!

 

Forlle'd signature treatments

Cell Stimulating Treatment

75 min

€ 114,50

Deze unieke, cel stimulerende behandeling werkt op krachtige wijze. Het herstelt alle huidlagen in structuur en geeft extra definitie aan de gezichtscontouren. Een kuur van de behandeling zorgt voor een krachtige stimulatie van collageen en elastine.

 

Lifting Peel Treatment

90 min

€ 144,50

Tijdens de Lifting Peel treatment wordt de focus gelegd op het herstellen van huidverslapping. Tijdens de behandeling wordt de huid gepeeld met een anti-ageing peeling. Na zelfs één behandeling is er zichtbaar resultaat. De behandeling geeft volume aan de huid, hydrateert op celniveau en herstelt de collageen- en elastinesynthese. Deze luxe behandeling bevat een bindweefselmassage van het gelaat en de keuze uit een extra gezichtsmassage of het toepassen van een zuurstofapparaat op de huid.

 

Platinum Peel Treatment

90 min

€ 144,50

Tijdens de Platinum Treatment richten wij ons op het voorkomen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de huid gepeeld met een anti-ageing peeling. De behandeling is op basis van geïoniseerd platinum, welke alle vrije radicalen in de huid deactiveert en de werking van anti-oxidanten versterkt. De huid wordt hierdoor ontgift, celontstekingen worden verminderd en hyperpigmentatie zal afnemen. Deze luxe behandeling bevat een bindweefselmassage van het gelaat en de keuze uit een extra gezichtsmassage of het toepassen van een zuurstofapparaat op de huid.

 

                                                        banner forlled website(1)