Sluiten

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

Glo2 Facial

Met het Geneo+ platform kunnen wij effectieve gelaatsbehandelingen toepassen voor een natuurlijk jongere, frissere en beter uitziende huid. Het platform werkt aan de hand van 3 klinisch bewezen technologieën: de Oxygeneo, de Ultrasound en de Tripollar RF.  Elke technologie kan apart toegepast worden maar ook samengebracht worden om elkaar te ondersteunen en te versterken.

 

                                                                      foto geneo website

 

- Oxygeneo:

De Oxygeneo is een innovatieve technologie dankzij zijn een 3-in-1 werking. De Oxygeneo verwijderd de dode huidcellen van de hoornlaag, brengt werkstoffen in de diep gelegen huidlagen en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. 

 

Voor het beste resultaat werkt de Oxygeneo® met zogenoemde Oxypods. Deze verschillende Oxypods hebben elk hun specifieke werking afgestemd op het huidbeeld.

 

- Ultrasound:

De Ultrasound zorgt voor een ultieme opname van actieve werkstoffen door middel van ultrasone golven. Dankzij deze golven, wordt de dichtheid van de huid tijdelijk gereduceerd. Dit betekent dat er tussen de huidcellen meer ruimte wordt gecreëerd, waardoor actieve ingrediënten diep in de huid kunnen worden opgenomen.

 

Naast het verbeteren van de werkstofopname, geeft de ultrasound een micromassage aan de huid. Hierdoor verbeterd het celmetabolisme, verzacht en kalmeert de huid en wordt de vochtbalans op peil gebracht.

 

- Tripollar:

De Tripollar is de meest unieke en geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie op het gebied van anti-ageing. Dankzij radiofrequentie energie en gecontroleerde verhitting wordt de collageen- en elastine productie op natuurlijke wijze gestimuleerd.

 

Tevens zorgt de verhitting voor het samentrekken van de collagene vezels waardoor:
- De verslapte huid verstrakt
- Rimpels en lijntjes verminderen
- De huid verstevigd
- Gelaatscontouren verbeteren

 

Behandelingen

Geneo+ / GLo2 facial
75 minuten
€ 94,50

Tijdens de Geneo+ behandeling maken wij gebruik van de Oxygeneo en Ultrasound. Deze 2 technologieën bieden samen met een op maat gekozen Oxypod een 3-in-1 super facial. Voor een extra boost tussen de behandelingen door, kan de Geneo+ behandeling gecombineerd worden met een van onze huidige gezichtsbehandelingen.

 

Hoe ziet een Glo2 facial eruit?

Reinigen, epileren, evt. waxen, Oxygeneo, serum (actieve werkstoffen), Ultrasound, alginaat masker, massage decolleté en hals, dag- of nachtcrème, zonbescherming.     

 

Geneo+ / GLo2 ultimate facial
90 minuten
 
 
€ 114,50
 

Met de Geneo+ ultimate behandeling zijn wij in staat om de huid direct te liften, verstrakken en fijne lijntjes te vervagen. Tijdens de behandeling maken we gebruik van de Oxygeneo,  Ultrasound en de Tripollar Radio Frequentie. Deze 3 technieken werken in harmonie samen en vormen samen een 5-in-1 werking op het gebied van anti-ageing.

 

Hoe ziet een Geneo+ ultimate behandeling eruit?
Reinigen, epileren, evt. waxen, Oxygeneo, Tripollar RF, serum (actieve werkstoffen), Ultrasound, alginaat masker, massage decolleté en hals, dag- of nachtcrème, zonbescherming.

 

De Geneo+ /GLo2 ultimate facial kan gecombineerd kan worden met al onze productlijnen, voor het beste anti-ageing resultaat!Dankzij de mogelijkheden om te combineren, komen de Geneo+ behandelingen het mooiste tot hun recht in kuurverband.

 

                                                        pods geneo