Sluiten
Je bent hier: HomeBehandelingenLPG Endermologie

LPG ENDERMOLOGIE

Alliance cello M6

 

Wij zijn razend enthousiast en blij dat we behandelingen mogen aanbieden met het allernieuwste apparaat van LPG Endermologie: de Alliance cello M6.
Met dit mooie apparaat kunnen wij op een veilige, 100% natuurlijke en pijnloze manier de huid weer wakker schudden. De ‘collageen’ fabriekjes in de huid en diverse andere huidcellen worden weer aan het werk gezet om gezonder en fitter te worden. Ook kunnen we het apparaat inzetten als work-out voor de huid om het vetweefsel te versoepelen en cellulite te verminderen. Het apparaat bevat ook een speciale behandelkop waarmee wij in het gelaat een mechanische bindweefselmassage kunnen uitvoeren.


Conclusie: de LPG ENDERMOLOGIE ALLIANCE is zo veelzijdig in te zetten en biedt zoveel mogelijkheden op het hoogste niveau van huidverbetering dat wij van Jolique dit apparaat onmisbaar vinden in ons behandelingenassortiment.

 

Wat kunnen we behandelen met LPG ENDERMOLOGIE?

- Body contouring
- Cellulite verbeteren
- Anti-ageing (lijntjes in het gelaat worden zichtbaar strakker en gladder)
- Verstevigen van de huid
- Huidverslapping na zwangerschap of afslanken.
- Verbetering van bloedcirculatie en lymfecirculatie
- Lymfeoedeem

- Littekens

 

Hoe werkt LPG ENDERMOLOGIE?
Met deze diepe bindweefselmassage vacuümtechniek ontstaat er een versnelde stofwisseling in de huidcellen en de vorming van nieuw collageen en hyaluronzuur maken het mogelijk dat de huid in een betere conditie komt. Hierdoor vormt er zich duidelijk meer volume in de huid.
Tijdens de behandeling van cellulite komen de vetcellen vrij en los waardoor deze door het lichaam zelf afgevoerd kunnen worden. De huidconditie verbeterd zichtbaar en wordt gezonder.

 

Het dragen van het LPG bodysuit is verplicht tijdens de behandeling. Dit zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd en het apparaat de juiste grip op de huid heeft voor het meest optimale resultaat. Deze bodysuit is eenmalig aan te kopen alvorens je start met de behandelingen.

 

Wil jij starten met de LPG Edermologie behandelingen?
Omdat elk lichaam anders is en iedereen voor zich een andere wens, huidconditie of doel heeft stellen wij graag een behandelingstraject voor jou persoonlijk samen. Wil jij bijvoorbeeld alleen aan je cellulite werken of wil jij alleen je buik behandelen na een zwangerschap dan zijn voor beide andere behandeltijden nodig.


Tijdens onze intake informeren wij je graag over de mogelijkheden zodat we samen tot het beste resultaat gaan komen en een behandelkuur geheel op maat kunnen afstemmen en inplannen. Tevens geven wij je handvaten en advies op leefstijl gebied om het meest optimale resultaat uit je behandelingen te halen. Een mooie en gezonde huid komt immers ook van binnenuit.

 

                                                                                        tete-th80-2 11.25.38

BEHANDELINGEN

Lichaam
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal gekozen zones en hoeveel aandacht er aan elke zone besteed moet worden. Dit bespreken wij graag met je tijdens een intakegesprek, dan kunnen we je doel en wensen uitwerken tot een passend behandelplan.

Wij hanteren een vanaf prijs van €80,-


Bij een kuur van 10 behandelingen ontvang je 1 behandeling gratis.

*Actieperiode tot 31-05-2022: Bij een kuur van 10 behandelingen ontvang je 1 behandeling gratis + LPG Bodysuit t.w.v. €30,- GRATIS!


Gelaat
De behandelingen van het gelaat met het LPG Endermologie Alliance systeem zullen een mega boost geven aan je huid. Zoals boven omschreven zullen deze behandelingen een ware work-out voor jouw gelaat zijn.

 

Het handstuk van de Alliance kan ook toegevoegd worden aan een van de vele gelaatsbehandelingen welke wij uitvoeren, kies een zone en wij doen de rest voor je!

 

LPG Face treatment
LPG Collagen treatment
Los toevoegen aan gezichtsbehandeling
€ 99,50
€ 149,50
v.a. € 20,00


 

             HB2_4772_retouche                            HB2_4706_retouche                                HB2_4686_retouche