Sluiten
Je bent hier: HomeBehandelingenSpecialisatiesLaserontharing


Laserontharing
 

'Met meer dan 14 jaar ervaring op ontharingsgebied worden wij ook wel de specialist van regio Noord-Limburg genoemd' 

 

Ben jij klaar met het harsen, scheren of epileren van ongewenste haren? Wil jij af van die vervelende stoppels, ingegroeide haren en scheerirritatie?
Wil jij een gladde huid zonder ongewenste haren? Dan biedt Jolique een zeer breed assortiment in ontharingsbehandelingen aan. Met meer dan 12 jaar ervaring op ontharingsgebied worden wij ook wel de specialist van regio Noord-Limburg genoemd.


Onze huidspecialistes zijn breed opgeleid en getraind en zorgen hierdoor voor de meest effectieve aanpak met laserontharing.


Ook bieden wij de mogelijkheid om elektrisch te ontharen voor de grijze, rode en blonde storende haren. Elektrisch ontharen voeren wij alleen enkel uit in het gelaat.

 

Met een assortiment aan diverse lasers van de nieuwste generatie bieden wij een uniek aanbod voor jouw vervelende haren aan!

 

Wij werken met de Soprano Ice laser en met de Lumenis Lightsheer laser. Door deze 2 lasers te combineren kunnen wij gaan voor het meest optimale en meest effectieve resultaat.

 

Wat de beste aanpak is voor jouw haren? Dat vertellen wij je graag tijdens een kosteloos intakegesprek en zal de huidspecialiste een behandelplan op maat maken.

 

Ook zijn wij ingeschreven bij de ANBOS en bij het Skinregister en kunnen jouw ontharingsbehandelingen in aanmerking komen voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar. Bekijk je zorgverzekeringspolis hiervoor en zijn hier vragen over dan beantwoorden wij deze uiteraard graag.

 

Wil jij beginnen met laserontharing?

Voordat we starten zullen we eerst een intakegesprek inplannen. Hierin wordt samen met jou gekeken naar de behandeling en de werking hiervan, welke zone(s) je graag behandeld wilt hebben en maken we behandelplan. Deze intake is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het intakegesprek is het prettig als er haren zichtbaar zijn zodat wij een goed beeld krijgen om wat voor soort haren het gaat en welke behandelmethode het beste toegepast kan worden.
De hoeveelheid behandelingen welke nodig zijn, zijn vaak per gebied verschillend. Wij gaan uit van 6 tot 9 behandelingen voor het gewenste resultaat.
Om met een laser haren te kunnen behandelen moeten deze haren wel pigment bevatten. Blond, grijze en rode haren hebben niet voldoende pigment.

Voor meer vragen zie onderaan deze pagina de meest gestelde vragen.

 

Onze Lasers

Soprano Ice Laser

Sopranco Ice is de veiligste lasermethode op het gebied van definitief ontharen. De Soprano Ice laser maakt gebruik van de SHR (Super Hair Removal) techniek. SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en comfortabele manier.


SHR werkt met een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen welke diep in de huid worden geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt. Hierdoor wordt de huid geleidelijk verwarmt tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en nieuwe groei te stoppen, maar schade aan het omringende weefsel vermijdt.

 

Door het koelend handstuk is het risico op brandwonden uiterst beperkt. Het laser ontharen gebeurt op deze manier vrijwel zonder pijn, je voelt alleen hele kleine speldenprikjes op de huid. Met de laser kun je permanent ontharen zelfs op de gevoelige gebieden op een comfortabele manier doen.

Soprano ICE1

 

Lumenis Lightsheer Laser

De Lumines LightSheer is al decennialang dè gouden standaard in laserontharing.
Dit laserapparaat heeft verschillende unieke behandelkoppen waarmee wij werken. Welke behandelkop er ingezet wordt hangt af van de haardikte, het gebied en het al reeds behaalde resultaat. We werken met een kleinere, gekoelde kop en een grotere kop. Deze grotere kop trekt vacuüm op de huid zodat er een volledig contact is met het te behandelen gebied voor een optimaal resultaat. Deze laser kan gebruikt worden voor zowel het gelaat als het lichaam.
De Lumines Lightsheer wordt door zijn unieke eigenschappen door artsen, dermatologen en medische professionals beschouwd als de snelste en meest effectieve vorm van laserontharing op de markt.

LightSheer Lumenis Jolique laserontharing Limburg

 

Huidtype, haarkleur, haarstructuur en intensiteit spelen een rol bij de hoeveelheid behandelingen die je nodig hebt.
 

PRIJZEN Laserontharing

vrouwen

Behandelgebied:

Wenkbrauwen tussenstuk

Bovenlip 
Kin  
Bovenlip & Kin
Bovenlip, kin & wangen
Hals
Gehele gelaat  

Oksels 
Gehele armen 
Onderarmen 
Gehele benen
Onderbenen  
Bovenbenen

Bikinilijn klein (alles buiten de slip)
Bikinilijn groot (liezen, venusheuvel en schaamlippen)

Bikinilijn intiem volledig (Brazilian inclusief bilnaad)

Navellijn

Tenen bovenzijde

Prijs per behandeling

€ 20,00

€ 45,00

€ 55,00

€ 75,00

€ 95,00

€ 65,00

€ 105,00

€ 65,00

€ 99,00

€ 75,00

€ 249,00

€ 149,00

€ 149,00

€ 75,00

€ 95,00

€ 115,00

€ 45,00

€ 40,00

 

NIEUW VANAF 1 SEPTEMBER 2023: STAPELKORTING

Dit betekent dat je bij:
- 2 zones 10% korting krijgt
- 3 zones 15% korting krijgt
- 4 zones 20% korting krijgt.

 

ACTIE: Vrouw pakket gehele benen, oksels, bikinilijn groot van € 409,- voor € 299,- per behandeling

 

mannen

 

Behandelgebied:

Wenkbrauw tussenstuk
Wenkbrauw tussenstuk en model
Baardlijn
Baardlijn en hals
Borst
Buik
Borstkas en buik
Schouders voor (alleen als bijboeking bij laser voorzijde lichaam)
Schouders achter (alleen als bijboeking bij laser achterzijde lichaam)
Schouders compleet
Bovenrug
Onderrug
Bovenrug en onderrug
Bovenlichaam (borstkas, buik, onderrug, bovenrug en schouders)

Prijs per behandeling:

€ 20,00

€ 29,00

€ 60,00

€ 89,00

€ 129,00

€ 129,00

€ 199,00

€ 49,00

€ 49,00

€ 89,00

€ 129,00

€ 129,00

€ 199,00

€ 375,00

 

ACTIE: MAN PAKKET borstkas, buik, onderrug, bovenrug en schouders van € 487,- voor € 375,- per behandeling

 

* Behandelingen van het gelaat welke vergoed worden door de zorgverzekering worden per behandeling afgerekend zodat de rekening per behandeling ingediend kan worden bij de zorgverzekeraar.


Heb jij na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem contact met ons op via info@jolique.nl of wij zijn te bereiken op 077-2061616, wij beantwoorden graag je vragen!

 

 

Meest gestelde vragen:

 

Contra indicaties

 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen)
 • Porfyrie (erfelijke ziekte)
 • Hormonale afwijkingen (die gestimuleerd worden door intens licht)
 • Zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht
 • Kwaadaardige moedervlekken, Kanker
 • Lupus erythematosus dissiminatus (auto-immuunziekte),
 • Gebruik van fotosensitieve medicatie en kruiden waarvoor golflengtes tussen 265 en 2940 nanometer een contra-indicatie zijn
 • Ziektes die kunnen worden gestimuleerd door licht tussen 265 en 2940 nanometer
 • Stralingtherapie
 • Bloedarmoede
 • Acute of chronische nierinsufficiëntie
 • Alle chronische ziektes, b.v. ziekte van Crohn
 • Bacteriële of virale infecties
 • Gestoord Immuunsysteem
 • Actieve infectie van herpes of eczeem in het te behandelen gebied
 • Isotretinoïne – Roacutane of Tretinoine – Retin A in de vorige 6 maanden voor acnebehandelingen of andere dermatologische aandoeningen
 • Hypopigmentatie (vitiligo)
 • Behandelen over tatoeages of oog- of lipliner
 • Het behandelen over plaatsen met topische medicatie (zoals hydrocortisone), maquillage, parfums, deodorant, sun-block, essentiële oliën of andere huidlotions
 • Medicatie: antibiotica, kunnen lichtovergevoeligheid met zich meenemen. Hierbij kunnen er meer reacties na een laserbehandeling aanwezig zijn. Tijdens het intake gesprek wordt jouw medicatie besproken, waarbij met je wordt gekeken of dit invloed heeft op de behandeling.

 

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het ontharen met de laser kan gedaan worden in ongeveer 6 tot 9 behandelingen. Huidtype, haarkleur, haarstructuur en intensiteit spelen een rol bij de hoeveelheid behandelingen die je nodig hebt.

 

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

De haar moet in de goede haargroeifase zitten.
Je hebt 3 fasen:
• de groeifase
• de overgangsfase
• de rustfase

In de eerste fase alleen bevinden de haartjes zich in de haarwortel. Deze fase kan wel 25 jaar duren. Op dit moment zitten er maar 15% van de haartjes in het gezicht in de groeifase. Voor het lichaam geldt dit voor 30%. Vandaar dat je gemiddeld 6 tot 9 x moet komen. De weken tussen de behandelingen zijn erg belangrijk. In het begin kom je iets sneller, na 3 behandelingen laten we er wat meer tijd tussen staan. Voor het gebied van ontharen en voor iedere klant gelden andere intervallen van tijd. We streven naar het meest effectieve resultaat voor zo min mogelijk aantal behandelingen.

 

Nog een voorwaarde is dat er wel pigment in het haar moet zitten. Blonde en lichtgrijze haren hebben geen pigment. Die kun je elektrisch laten ontharen en dat is ook definitief. Deze specialisme bieden wij ook aan.

Na 2 tot 4 weken van de behandeling vallen de haren eruit. Dan zie je al resultaat.

 

 

Moet ik voor de behandeling ergens rekening mee houden?

Graag 6 weken voor de behandeling niet meer epileren, harsen of waxen, zodat het haarzakje niet beschadigd is. Alleen dan kunnen we het haarzakje met de laser echt vernietigen. En het is belangrijk om 4 weken voor de behandeling te stoppen met de zonnebank, het pigment in de huid moet in rustfase verkeren.

 

Tijdens een intakegesprek dienen er haren te staan, dit is noodzakelijk. Een eerste laserbehandeling zal indien gewenst z.s.m. na een intakesprek ingepland worden.

 

 

IS laserONTHAREN PIJNLOOS?

Beide onze lasers werken met een koelsysteem. Hierdoor wordt de 'pijn'prikkeling afgedempt en de huid gekoeld. Hierdoor is er een prikkeling op de huid voelbaar en een lichte warmte sensatie. Om de haar goed te vernietigen hebben we voldoende warmte nodig.


 

IS ONTHAREN MET laser VEILIG?

Absoluut! De methode laserontharing is in meerdere klinische studies bewezen als de veiligste methode van laser ontharing voor alle huidtypes. Met SHR, worden haarfollikels beschadigd, niet door een enkele puls van hoge energie die de huid kan verwonden, maar door herhaalde korte energie pulsen. Deze pulsen produceren warmte opbouw die geleidelijk de temperatuur van de dermis verhoogt tot het niveau dat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl het risico van brandwonden wordt geminimaliseerd.

 

 

Kunnen grijze en witte haartjes ook worden behandeld?

Bij laserontharing wordt gebruikt gemaakt van het chromofoor melanine. Melanine is de bruine kleurstof die aanwezig is in gepigmenteerde haartjes. Bij grijze en witte haartjes is geen chromofoor aanwezig waardoor het ongeschikt is voor laser ontharing.

 

 

Kunnen de haren terug komen na de kuur?

Haren zijn soms in staat zichzelf te herstellen of kunnen door hormoonschommelingen opnieuw worden aangemaakt. Wij adviseren daarom het zelf goed in de gaten te houden of er haren terug komen en eventueel een keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen. Dit noemen wij een haren-APK.