Sluiten
Je bent hier: HomeCENZAA

cenzaa

 

 

Cenzaa is een beautyconcept afkomstig uit Nederland sinds 2008. Cenzaa betekent ‘zijde’ deze naam is niet zomaar gekozen. Ervaar Cenzaa en je weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten met de huid. Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied.

 

Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

 

uniek en eenvoudig 6 stappenplan voor thuisverzorgnig

Het verzorgen van jouw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet je precies welk product je wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd je aan jouw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het je nog gemakkelijker te maken vindt je het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al jouw Cenzaa producten. Jouw huid verdient advies op maat!

 

stappenplan

 

Unieke samenstelling van producten

Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer unieke  innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

 

PHYOCEUTICAL hoogwaardige stamcelcomponenten
COSMECEUTICAL resultaat gerichte werkstofcomplexen
NUTRICEUTICAL maximale 'inside out' voedingsextracten
NEUROCEUTICAL optimale gezondheid en intens geluksgevoel

 

Cosmetica producten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid dan en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering, dan dat gangbare cosmetica doen.

Het PCN2-systeem is de overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverbetering

 

the arts of nature

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. Onze producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen. Wij zorgen goed voor deze bron van inspiratie. Daarom maken wij gebruik van het FSC-Keurmerk en steunen daarmee verantwoord bosbeheer en zorgen dat onze Milieu Voetafdruk zo klein mogelijk is. Uiteraard is uw Cenzaa product niet op dieren getest!

 

BAG-IN-BOTTLE SYSTEEM

Cenzaa werkt met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2-werkstoffen bewaard en wordt een langdurige kwaliteit gegarandeerd. Zo verbeteren we jouw huid tot op het hoogst haalbare niveau! Daarnaast maakt Cenzaa gebruik van recyclebare verpakkingen. We love the gift of nature!

 

Banner Facebook-bag in bottle

 

Cenzaa heeft meer dan een uniek huidverbeterend verzorgingsproduct

 

body & soul

Cenzaa laat je kennis maken met de traditionele wellnessrituelen uit Oosterse culturen. Laat je meevoeren naar andere werelden en ontdek een serie excellente lichaamsproducten die jouw huid heerlijk verzorgen en jouw lichaam en geest prikkelen en verkwikken.

 

Opstaan wordt vanaf nu een bijzonder moment van de dag. Ervaar de heerlijke aromacomposities en start de dag met een opgewekt gevoel. ’s Avonds nodigen de weldadige, kalmerende geurnoten je uit om te ontspannen. Ga mee op deze geurreis en beleef de African, Himalaya, Hawaian, Oriental of Asian Dream!

 

Banner Facebook - Body & Soul

 

lifestyle

Bijzondere elementen welke bijdragen aan een ‘feel good’ -  gevoel

Tover jouw huis om tot een rustgevende oase!
Laat je meevoeren op een heerlijke geurreis in jouw eigen huis. Creeër een ontspannen en serene sfeer in jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer met de natuurlijke producten van Cenzaa. De Cenzaa lifestyle collectie biedt bijzondere elementen welke bijdragen aan een ‘feel good’-gevoel. Aangename geuren en stylische elementen verrijken de kamers en maken van dagelijkse bezigheden een unieke belevenis! Life your Lifestyle!

 

Banner Facebook-happiness

 

BOEK & SPAAR

Met Cenzaa spaar je met een unieke spaarkaart voor prachtige Cenzaa cadeau's! Deze ontvang je gratis bij het boeken van een Cenzaa Skin Solutions.

 

Op bijna elke verpakking van producten die je koopt vind je een Cenzaa credit. Deze knip je uit en plak je op de Cenzaa spaarkaart. Hiermee spaar je voor gratis producten. Je kunt zelf kiezen voor welk product je op de spaarkaart wilt sparen. Bij een bepaald aantal punten kunt je de spaarkaart ingevuld bij ons in de salon inleveren en krijg je het getoonde product cadeau!

Cenzaa Logo 2013 zwart