Sluiten
Je bent hier: HomeCENZAA Behandelingen

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

Relax & Care

Cenzaa

Cenzaa werkt met cosmeticaproducten met cosmeceuticals deze werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbeterende verzorging, dan dat gangbare cosmetica doen.

 

Cenzaa werkt met een uniek PCN2-systeem wat zorgt voor de overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverzorgende verbetering, samen met een intense wellnessbeleving!

 

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. De producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen.

 

Welkom in de wereld van Cenzaa!

 

Beautysalon Jolique_huidinstituut_huidverbetering_huidverzorging_cenzaa

 

 

behandelingen

impression                       75 minuten                   € 69,50

De Impression behandeling start met een welkomstritueel. Dit zorgt ervoor dat je direct compleet en diep ontspant. Met de heerlijke geurreis die volgt kies jij, jouw eigen geur in de Cenzaa behandeling. Hierdoor wordt de behandeling geheel afgestemd op jouw geur mood. De massage in de impression behandeling wordt gedaan, doormiddel van een Cenzaa Shiatsu Balance Sensage.

 

Shiatsu betekent letterlijk "druk met de vingers" en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd. Shiatsu is te vergelijken met acupunctuur, maar er wordt niet met naalden gewerkt. Shiatsu-therapie is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk om zodoende de energiestroom in het lichaam weer in balans te brengen.

 

De behandeling eindigd met een heerlijke smaakvolle droomreis met het theeritueel, de perfecte wellnessbeleving voor jou.

 

Customized                     90 minuten                  € 74,50

Verras jezelf met een, op jouw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling met een heerlijke wellness gezicht en arm massage, een lux masker en ampul. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2 system!