Sluiten
Je bent hier: HomeFusion Mesotherapie

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

Draai de tijd terug met een Fusion mesotherapie behandeling!

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

 

De behandeling

Deze behandeling is een echte work-out voor je huid. Op een veilige manier gaan we je huid vragen om actiever te worden waardoor de aanmaak van collageen en elastine toeneemt.
We werken hierbij met een Fusion Mesopen, deze bevat dunne naaldjes die met een hoog tempo kleine gaatjes in de huid perforeert. We brengen op de huid hyaluronzuur en een cocktail van hoog gedoseerde werkstoffen aan,welke we afstemmen op jouw huid . Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk genezen.

                                           

Wat kunnen we aanpakken met de Fusion Mesopen behandelingen:

- Huidverslapping
- Huidveroudering
- Acne-littekens
- Grove huidstructuur
- Fijne lijntjes en rimpeltjes

 

*Deze behandeling is zeer intensief voor de huid en vragen dan ook om goede begeleiding van ons als huidspecialist en thuisgebruik van de juiste geadviseerde producten.

 

 MG_2021_06_29_DERMAESTETHICS45785

 

Prijzen Mesotherapie behandeling

Fusion Meso Treatment
75 minuten            € 99,50

Behandeling van gelaat en hals.
De huid wordt intensief gereinigd en gepeeld waarna de huid behandeld zal worden met de Fusion Mesopen. Hyaluron wordt samen met een cocktail, van op jouw huid afgestemde werkstoffen, dieper in de huid gebracht.

 

Fusion Meso all-in Treatment
90 minuten          € 139,50

Behandeling van gelaat en hals met gecombineerde Meso technieken.
De huid wordt intensief gereinigd en gepeeld waarna de huid behandeld zal worden met de Fusion Mesopen. Hyaluron wordt samen met een cocktail, van op jouw huid afgestemde werkstoffen, dieper in de huid gebracht. We richten ons specifiek op diepere rimpels en lijntjes in het gelaat tijdens deze behandeling.

 

Fusion Meso add-on
15 minuten            € 29,50

Deze add-on kun je toevoegen aan een van je vertrouwde huidverbeterende behandelingen en zullen wij specifiek fijne lijntjes en rimpels behandelen met de Fusion Mesopen.