Sluiten
Je bent hier: HomeFusion Mesotherapie

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

Draai de tijd terug met een Fusion mesotherapie behandeling!

 

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

 

Fusion Monopen is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil, waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestandsdeel van de huid is, mag een Monopen behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

 

De behandeling


De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk genezen, dit met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De behandeling wordt afgesloten met een kalmerend, voedend, herstellend en verzachtend masker!

 

                                            fusion mesotherapie_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond

 

POWER AMPULLEN

De krachtige, zuivere en steriele ampullen voor de Monopen voldoen aan alle vereisten, waardoor ze 100% veilig zijn bevonden. De sterke concentraties geven de huid als het ware nieuwe energie en daadkracht bij het gezond worden en het verjongen van celdeling.

Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidsstructuur wilt, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

 

fusion mesotherapie_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond

 

De Mesotherapie behandelingen zijn voor:

 

- Huidverstrakking en -verjonging
- Grauwe en doffe huidskleur
- Huidversteviging
- Grove poriën en littekens
- Zonbeschadigde huid
- Stimuleert de aanmaak van Collageen
- Versteviging van de huid
- Rimpels minder diep te krijgen

 

 

Prijzen Mesotherapie behandeling

Mesotherapie Mono gezichtsbehandeling

( specifiek voor rimpels )

60 minuten            € 79,50

 

Mesotherapie Multi + Mono gezichts- + halsbehandeling

( de hollywood behandeling! )

105 minuten          € 139,50

 

Mesotherapie Multi gezichts- + halsbehandeling

90 minuten            € 99,50

 

Mesotherapie Mono zone behandeling na behandeling

30 minuten            € 29,50

 

Kuur    (prijs op aanvraag)

Een kuur is maatwerk en zal bij ieder een ander advies uitkomen


Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur te volgen van meerdere behandelingen. Het aantal behandelingen wat nodig zullen zijn is afhankelijk van de huidige huidconditie en het resultaat wat u wilt behalen.


Wij adviseren je graag tijdens een gratis intake gesprek.