Sluiten
Je bent hier: HomeIK skin perfection

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

 

IK skin perfection behandelingen


Mediceutical: dé juiste huidzorg bij overgevoelige huiden, intensieve medicatie, chemo en bestraling.

 

Respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur, dat staat bij Ik Skin Perfection centraal.

Waarom IK Skin Perfection zo mooi is.

 

No Label

Mooi oud worden… Dat is onze wens! Maar wist je dat veel huidverzorgingsproducten bol staan van de kunstmatige, belastende en irriterende stoffen? De huid kan hierdoor moeilijker kan ademen, waardoor ze minder gezond is. Hierdoor veroudert je huid sneller!
Daarom gebruikt het merk IK alleen 100% pure organische ingrediënten. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze voor natuurlijke werkstoffen in hoge dosering maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid. Een mooie, gezonde, jong uitziende huid, dat wil jij toch ook?!

 

17917262_1234992269932155_8779236186382335454_o

 

 

 

Behandelingen

IK Skin Basic facial

€ 78,50

 

Deze behandeling is speciaal om de huid te resetten en terug in balans te brengen. Er word gereinigd, een dieptereiniging gedaan, healty reset massage, serum, masker en een 24 uurs créme maakt de behandeling compleet. Epileren van de wenkbrauwen en het waxen van de bovenlip zijn inbegrepen.

 

MEDICAL

''Als jouw huid niet meer doet wat jij het toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen''
 

Met IK Skin Perfection kunnen wij hele fijne gezichtsbehandelingen geven aan mensen die onder behandeling van kanker zijn. De werkzame stoffen in de producten zijn speciaal geselecteerd op hun mildheid, verzorging en bescherming van de huid barrière. Het is allemaal van plantaardige origine, en de producten werken kalmerend. Het is zo zalig om ermee te werken. Ook onze klanten geven alleen maar positieve reacties. Het discomfort verdwijnt.

 

Er moet heel voorzichtig worden gewerkt met deze dunne huidjes, om niets stuk te maken. Een behandeling is dan ook niet gericht op huidverbetering- dus geen fruitzuren, maar puur op ontspanning en bescherming van de huid barriére. Zo mild mogelijk. Denk ook aan een verzorgend masker, effleurage massage. Chemotherapie legt de celdeling stil. De huid heeft geen kracht om zich te moeten herstellen.

 

 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een speciale MEDICAL behandeling