Sluiten
Je bent hier: HomeJolique Huidbehandelingen

Jolique facials

 

Met meer dan 10 jaar ervaring op huidgebied hebben wij een zeer breed scala aan huidbehandelingen opgebouwd. Maar welke behandeling past nu het beste bij jouw huid?


Met onze visie, ervaring en pure vakkennis stellen wij graag een gepersonaliseerde behandeling voor jou samen en delen wij graag onze expertise met jouw huid. Ons doel is net iets verder te gaan dan de huid te verzorgen en dat je na de behandeling direct resultaat ziet.
Tijdens de behandeling zullen wij werken met een van onze high-end merken welke wij in ons assortiment hebben. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren geheel op jouw huidwens. De behandelingen zijn in verschillende levels. Hoe hoger het level des te intenser is de behandeling en des te hoger zijn de werkstoffen waarmee wij werken.

 

Onze gezichtsbehandelingen Zijn opgedeeld levels:

 

jolique facial level 1
€ 72,50
 

Een compacte gezichtsbehandeling welke de huid verzorgt en voedt.

 

jolique facial level 2
€ 82,50
 

Een basis huidverbeterende behandeling met een milde peeling

 

Jolique facial level 3
€ 92,50
 

Intensieve huidverbeterende behandeling met een afgestemde peeling en hoog geconcentreerde werkstoffen.

 

jolique excellence facial
€ 139,50
 

Dit is de meest uitgebreide behandeling in ons assortiment met een verbluffend resultaat. Tijdens deze behandelingen zullen wij alles van onze expertise aan jouw huid geven.

 

LET OP:

Heb jij nog nooit een behandeling bij ons ondergaan? Bekijk dan eerst onze intake mogelijkheden. Een level 1 behandeling is om te starten een mooie kennismaking en een level 3 behandeling zal een huid die nog nooit behandeld is NIET kunnen waarderen. Vraag daarom altijd voor advies! Voor een goed resultaat en goed herstel van de huid is het gebruik van bijpassende thuisproducten een must.

 

Naast onze Jolique Facials hebben wij diverse specialisaties en kenmerkende behandelingen van erkende merken.

 

Klik hieronder op 1 van de blokken en bekijk welke mogelijkheden wij nog meer hebben voor jouw huid!