Sluiten

Kennismaken met jolique

Iedereen heeft een andere huid en er zijn duizenden verzorgingsproducten en behandelingen. Gebruik jij de juiste producten voor jouw huid? Brengen de producten die jij nu gebruikt niet het gewenste resultaat? Of je weet gewoonweg niet waar te beginnen om jouw huidwens te realiseren?

 

Laten we dan starten met een huidscan met een uitgebreide huidanalyse en als gewenst een collageenscan. Met de gegevens die we dan verzamelen kunnen wij een gepersonaliseerd behandelplan voor je opstellen met de bijbehorende huidverbeterende behandelingen en thuisproducten. Hiermee kunnen wij de route naar jouw huiddoel gaan bewandelen en effectief te werk gaan.

 

Huidscan

De Observ 520 is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidanalyse apparaten. Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruik maakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar.

                                                                    

Collageenscan

Met onze speciale Collageen Huidscan nemen wij een kijkje in de huid. De scan geeft inzicht in jouw huiddikte, de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen te zien. Met een druk op de knop krijgen wij inzicht om jou eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

 

Om jou nog meer persoonlijk en eerlijk advies te kunnen geven, werken wij ook met een collageen checklist en advieskaart waarmee wij samen met de collageen huidscan kunnen zien welke suppletie jouw lichaam nodig heeft voor succesvolle huidverbetering, anti-aging en betere celgezondheid.

 

  Collageenscan

                                                                    

Jolique IntakeS

Huidscan CHECK
€ 37,50

Analyse huid met Observ 520, productadvies, sample pakket voor thuis
Voor deze afspraak ontvang je een intake formulier per email welke je ingevuld retour stuurt zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op je Huidscan CHECK

 

huidscan totaal
€ 47,50

Analyse huid met Observ 520, huidwens bespreken en gepersonaliseerd behandelplan opstellen, sample pakket voor thuis.
Voor deze afspraak ontvang je een intake formulier per email welke je ingevuld retour stuurt zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op je Huidscan TOTAAL

 

online skin-call
€ 37,50

Analyse huid op afstand, productadvies, sample pakket voor thuis.
Voor deze afspraak ontvang je een intake formulier per email welke je ingevuld en retour stuurt zodat wij ons goed kunnen voorbereiden Ook ontvangen wij graag 3 daglichtfoto’s van jouw gezicht, (voor, linkerzijde en rechterzijde) en eventueel 1 foto van de probleemzone(s).

 

Huid en Leefstijl advies
€ 69,50*

Binnenkort meer

 

Bloed en Leefstijl advies
 € 124,50*

Binnenkort meer