Sluiten

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

Kennismakingsgesprek en Huidanalyse

 

Iedereen heeft een andere huid. Maar welk huidtype heb jij nu eigenlijk? Gebruik jij thuis de juiste producten? Brengen de producten die jij nu gebruikt niet het resultaat welke jij graag wilt? Jouw huid is onrustig en je weet niet waarom?


Dit zijn vragen die wij vaak als huidexperts gesteld krijgen. Om deze vragen te kunnen beantwoorden doen wij een proffessionele huidanalyse.

 

Vaak wil jij als klant een bepaald resultaat bereiken met onze behandelingen en producten, hiervoor is het uiterst belangrijk om een huidanalyse te doen. Wij kunnen hierdoor samen het beste uit jouw huid halen.

 

Geen enkele huid is hetzelfde en elke huid verdient het beste. Daarom gaan wij eerst samen kijken welke wensen je hebt, wat je zelf waarneemt, welke producten je reeds gebruikt en of er eventuele medische redenen zijn voor de gesteldheid van jouw huid.

 

Hierna gaan wij je huid dieper bekijken:
OBSERV520

De Observ 520 is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidanalyse apparaten. Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruik maakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar.

1. Daglicht modus

2. True UV-licht modus (o.a. afwijkingen qua pigmentatie, zonneschade, etc)
3. Gesimuleerde Wood’s modus (huidtype, droge huid, dunne kwetsbare huid, etc)
4. Parallel-gepolariseerde modus (o.a. talgproductie, poriën, en fijne lijntjes, etc)
5. Cross-geprolariseerde modus (vasculaire activiteit, roodheid, couperose, rosacea, etc)
6. Gelaatsteint modus (gelaatsteint)

De beelden die de Observ 520 genereert, geven de gelegenheid om het huidverzorging en verbeterings advies te perfectioneren, huid voortgang vast te leggen en tevens deze beelden met jouw te delen! De Observ passen wij bij elk intake gesprek toe!

 

observ_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond

 

COLLAGEEN HUIDSCAN

Met onze speciale Collageen Huidscan nemen wij een kijkje in de huid. De scan geeft inzicht in jouw huiddikte, de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen te zien. Met een druk op de knop krijgen wij inzicht om jou eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

 

Om jou nog meer persoonlijk en eerlijk advies te kunnen geven, werken wij ook met een collageen checklist en advieskaart waarmee wij samen met de collageen huidscan kunnen zien welke suppletie jouw lichaam nodig heeft voor succesvolle huidverbetering, anti-aging en betere celgezondheid.

 

Collageenscan

 

Als we al deze informatie verzameld hebben kunnen we een balans opmaken. Een huidanalyse op maat is een feit!

Hierna adviseren wij je graag welke producten perfect bij jouw huid passen, om zo thuis je huid het beste te geven.


Tevens kunnen we een behandelplan opstellen aangepast een jouw huid om zo tot een eind doel te komen: een mooie verbeterde, verzorgde en stralende huid!

 

Kosten voor een kennismakingsgesprek & huidanalyse                45 minuten                  € 37,50

Let op:  bij direct boeken van een gezichsbehandeling na je huidanalyse worden de € 37,50 verrekend bij je volgende afspraak met je gezichtsbehandeling en ontvang je deze huidanalyse dus alsnog gratis!