Sluiten
Je bent hier: HomeLoveli care

loveli ♥

Try it, love it & fall in love with LOVELI

Loveli is opgericht en ontwikkeld door de Nederlandse Linda Bot.
Linda kreeg een wake-up call toen haar moeder jaren geleden de diagnose borstkanker kreeg en er gewaarschuwd werd dat ze beter geen deodorant met aluminium erin kon gebruiken. Maar wat dan wel? Omdat ze geen goede deodorant op basis van natuurlijke ingrediënten zonder aluminium kon vinden is ze zich hierin gaan verdiepen. Ze heeft een opleiding gevolgd tot cosmetic formulator. Door haar grote passie had ze zelfs haar schuur omgebouwd tot lab, hier maakt en test ze verzorgingsproducten, waardoor het merk Loveli was geboren.

 

 • 100% troepvrij en natuurlijk
 • Nooit op dieren getest
 • Vrij van Aluminium, siloconen, parabenen, SLS/SLES, nano, palmolie, PEG's, synthetische geur-/kleurstoffen, microplastics
 • Gemaakt in Amsterdam
 • Hervul je producten met milieuvriendelijke refills

 

Jolique_skin_excellence_winkel_salon_Reuver_Venlo_Roermond_Belfeld_gezichtsbehandeling_huidverbetering_sopranoice_laser_ontharin

 

producten

 

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt

De deodorant van Loveli is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, die je de hele dag fris houdt.

Puur natuurlijk. Gemaakt van kokosolie en natriumbicarbonaat (zuiveringszout) en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid.

 

Loveli-deodorant-fresh-cotton-JOLIQUEDeodorant Fresh Cotton

Puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium, die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur.

 

Fresh Cotton is een helemaal natuurlijk parfum met de frisheid van pas gewassen katoen.


30 ml en gaat minstens 6 weken mee € 7,99

75 ml en gaat 3 maanden mee € 14,99

Loveli-deodorant-fresh-cotton-JOLIQUE (1)

Deodorant Power of Zen

De Power of Zen deo beschermt je extra tegen de geur van stress- en hormoonzweet. Naast natriumbicarbonaat bevat het ook zinkoxide dat een dubbele werking heeft tegen zweet door emoties, hormonen en stress. De geur van rozen en lavendel neutraliseert zweetgeurtjes niet alleen, het zorgt ook voor extra ontspanning.

 • Stresssituaties
 • Hormoonzweet
 • Geirriteerde okselshuid
 • Opvliegers door de overgang
 • Die gekke zweetgeur bij borstvoeding
 • Voor die paar dagen voordat je ongesteld moet worden en je wat prikkelbaarder bent dan normaal

30 ml en gaat minstens 6 weken mee € 7,99

75 ml en gaat 3 maanden mee € 14,99

 

Loveli-deodorant-fresh-cotton-JOLIQUE (4)

Deodorant Rebel Fresh Cotton – voor mannen

Puur natuurlijke deodorant stick die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie, natriumbicarbonaat, zinkoxide en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en die je beschermen tegen zweetgeur. Fresh Cotton is een helemaal natuurlijk parfum met de frisheid van pas gewassen katoen.

 

75 ml en gaat zeker 3 maanden mee € 14,99

 

 

 

Jolique_skin_excellence_winkel_salon_Reuver_Venlo_Roermond_Belfeld_gezichtsbehandeling_huidverbetering_sopranoice_laser_ontharin

 

Bodywash

De 100% natuurlijke bodywash van Loveli is super zacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Je kunt het ook als scheerschuim gebruiken. Met de essentiële oliën van sinaasappel en citroen en een toefje vanille voor een verslavend lekkere geur.

 

De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt.

 

Bodywash 200 ml € 14,99

Travel bodywash 50 ml € 5,99

Jolique_skin_excellence_winkel_salon_Reuver_Venlo_Roermond_Belfeld_gezichtsbehandeling_huidverbetering_sopranoice_laser_ontharin

 

Bodyscrub

De bodyscrub van Loveli is gemaakt van gemalen amandelen en gemalen olijfpitten. Helemaal natuurlijk dus. En toch heel zacht voor je huid, want je wil wél je huid ontdoen van haar dode huidcellen, maar niet je huid beschadigen.

 

Gebruik deze bodyscrub één keer per week en je voelt meteen hoe fluweelzacht je huid kan zijn. Verwen je huid daarna meteen met een bodycream, want je huid staat nu helemaal open voor alle goede voedingsstoffen.

 

Bodyscrub 150 ml € 14,99

Jolique_skin_excellence_winkel_salon_Reuver_Venlo_Roermond_Belfeld_gezichtsbehandeling_huidverbetering_sopranoice_laser_ontharin

 

Bodycream

Deze superrijke bodycream zit bomvol fruit! En dus bomvol vitaminen voor je huid. Het is een dikke crème die je droge huid fluweelzacht maakt. De rode bosbes in de bodycream is een superfood uit Scandinavië. De grote hoeveelheid antioxidanten en flavonoïden in dit besje helpt pigmentvlekken door zonschade te herstellen.

 

Bodycream 200 ml € 14,99

 

Loveli-deodorant-fresh-cotton-JOLIQUE_

 

Bodywash Rebel Care – voor mannen

Al is de gembergeur ook verslavend lekker voor haar :-). Super zacht voor zijn huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Je kunt het ook als scheerschuim gebruiken.

 

De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt

 

Bodywash 200 ml € 14,99