Sluiten
<< Terug

Beauty Award top 3 Nominatie donderdag 5 maart 2015

Beauty Award top 3 Nominatie

De Venlose Angelique Huybregts Naus behoort sinds 2 maart jl. tot de top 3 van ‘Beste Schoonheidsspecialiste van Zuid-Nederland’ bij de Beauty Award 2015 verkiezingen. Helaas is ze niet met de hoofdprijs ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar’ naar huis gegaan, maar natuurlijk verliet ze voldaan Studio 21 in Hilversum om met een tevreden gevoel terug te kijken op deze spannende periode en mooie avond. Een avond met 600 genodigden uit de beauty branche en BN’ers.

 

Oordeel vakjury en mystery guest
De prijs werd voor de zesde keer uitgereikt en is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK ter bevordering van de professionalisering van het schoonheidsvak. De vakjury beoordeelde Angelique haar doelstellingen als helder en krachtig voor de toekomst. Zeker iets om trots op te zijn, want dat is waar Angelique momenteel aan werkt: een mooie groei van Beautysalon Jolique. Daarnaast heeft Angelique in de afgelopen periode ook nog een bezoek van een Mystery Guest gekregen. Deze vond haar prettig in de omgang en heeft een ontspannen en heerlijke behandeling ondergaan met een goede prijs kwaliteitverhouding.

 

Kroon
“De avond van de uitreiking was een echte happening! Het was een mooie show met allemaal mensen uit de schoonheidsbranche. Ik heb er echt van genoten samen met mijn familie!” In de periode van haar nominatie voor de Beauty Award heeft Angelique er hard aan gewerkt om tot winnaar gekroond te worden. “Het afgelopen halfjaar vond ik erg leerzaam en heel motiverend voor de toekomst”. Dit maakt het geheel tot een mooie en leerzame ervaring waar Angelique met plezier aan terugdenkt. “De nominatie van de Beauty Award zie ik als een kroon op mijn werk.”