Sluiten
<< Terug

Corona update: Een persoonlijk bericht van Angelique donderdag 2 april 2020

Corona update: Een persoonlijk bericht van Angelique

π‘³π’Šπ’†π’—π’† π’Œπ’π’‚π’π’•π’†π’,

 

Na de persconferentie van eergisterenavond, heb ik even een moment voor mijzelf genomen. Wat kwam dat hard binnen bij me! Hoe nu verder? Dat dit een logisch besluit is vanuit de overheid en het RIVM begrijp ik volkomen, maar we moeten dit virus toch écht de baas gaan worden.

 

Het doet pijn, om de zaak, mijn baby, zo leeg te zien. Zoveel jaren werk, zoveel uren en al mijn passie erin gestoken. Om vervolgens door zo’n klein, met het blote oog niet zichtbaar virus, dat de hele wereld in zijn macht heeft aan huis te worden gekluisterd en alle behandelingen noodgedwongen moeten stopzetten.

 

Alle behandelingen die tot 28 april gepland staan, komen te vervallen. Wij nemen op korte termijn persoonlijk contact met jou op om de geplande afspraak(en) te verplaatsen naar een later moment. Op welk moment dat zal zijn is momenteel nog onzeker. Ik zou me wensen dat ik het wist. We gaan gewoon plannen en moeten we dan nog een keer gaan schuiven, het zij dan zo.

 

Ik hoop van harte dat iedereen ons ook in deze periode blijft steunen en dat jullie de weg weten te vinden naar ons voor product, huid en thuis-advies. De behandelingen gaan nu niet door maar thuis kun je zelf je huid een ‘’at home treatment’’ geven. Hier komen wij heel snel bij je op terug, dus hou onze social media kanalen in de gaten!

 

Tijdens deze periode zullen wij 10% korting op alle producten blijven hanteren.
(Het combineren van aanbiedingen is niet mogelijk, starterskits en desinfectie uitgezonderd)

De producten worden graag bij je thuis bezorgd. Is dit voor ons qua afstand niet haalbaar dan zullen wij bij een bestelling boven de €75,- gratis verzenden (normale verzendkosten 4,-)

 

π‘Ύπ’Šπ’‹ 𝒉𝒆𝒃𝒃𝒆𝒏 π’π’π’Œ π’”π’‘π’†π’„π’Šπ’‚π’π’† 𝒄𝒂𝒅𝒆𝒂𝒖𝒃𝒐𝒏𝒏𝒆𝒏 π’…π’Šπ’† π’”π’•π’Šπ’‹π’ˆπ’†π’ π’Žπ’‚π’‚π’“ π’π’Šπ’†π’‡π’”π’• π’Žπ’†π’• 𝟐𝟎% π’Šπ’ π’˜π’‚π’‚π’“π’…π’†! 𝑬𝒆𝒏 π’Œπ’π’†π’Šπ’ 𝒄𝒂𝒅𝒆𝒂𝒖𝒕𝒋𝒆 𝒗𝒂𝒏 𝒐𝒏𝒔 𝒂𝒂𝒏 𝒋𝒐𝒖!

*De cadeaubon kost €100,00 en wordt €120,00 waard
*De cadeaubon mag niet tijdens de ‘coronacrisis’ worden ingeleverd

 

Wij zullen aanstaande tijd de aangepaste openingstijden blijven hanteren:

MA: GESLOTEN
DI: 9.00-13.00 uur
WO:13.00/17.00 uur
DO: GESLOTEN
VR:13.00/17.00 uur
ZA:GESLOTEN

 

π‘»π’Šπ’‹π’…π’†π’π’” 𝒅𝒆𝒛𝒆 π’π’‘π’†π’π’Šπ’π’ˆπ’”π’•π’Šπ’‹π’…π’†π’ 𝒉𝒂𝒏𝒕𝒆𝒓𝒆𝒏 π’˜π’Šπ’‹ 𝒉𝒆𝒕 ‘’𝒄𝒐𝒓𝒐𝒏𝒂 π’…π’†π’–π’“π’ƒπ’†π’π’†π’Šπ’…’’ 𝒍𝒆𝒆𝒔 𝒅𝒆𝒛𝒆 𝒂.𝒖.𝒃. 𝒗𝒂𝒏 𝒕𝒆 𝒗𝒐𝒓𝒆𝒏 𝒐𝒑 𝒐𝒏𝒛𝒆 π’˜π’Šπ’π’Œπ’†π’π’…π’†π’–π’“.

Wij zijn te bereiken via:

→ Mail info@jolique.nl
→ Telefonisch: 0772061616 (tijdens onze aangepaste openingstijden)
→ Facebook Messenger

 

Mijn team en ik houden ons vast aan de volgende spreuk:

 

‘’ 𝑨𝒍𝒔 π’π’Šπ’†π’‡π’…π’† 𝒆𝒆𝒏 π’—π’Šπ’“π’–π’” π’˜π’‚π’”, 𝒛𝒐𝒖 𝒅𝒆 𝒉𝒆𝒍𝒆 π’˜π’†π’“π’†π’π’… 𝒆𝒆𝒏 π’‘π’‚π’“π’‚π’…π’Šπ’‹π’” π’˜π’π’“π’…π’†π’ ‘’

 

Liefs Angelique ❀