Sluiten
<< Terug

Corona update: gesloten tot 6 april 2020 maandag 16 maart 2020

Corona update: gesloten tot 6 april 2020

Met heel veel pijn in mijn hart en tegen mijn ondernemingsgevoel in heb ik een moeilijk besluit moeten nemen. Met tranen in mijn ogen schrijf ik dit bericht.

 

Omdat ik het beste wil voor jullie als klanten en voor mijn TOPPERS van meiden heb ik besloten om alle werkzaamheden in de behandelcabines neer te gaan leggen vanaf morgen 17 maart tot 6 april. Het is een besluit uit veiligheid voor iedereen, niet wetende wat het voor mijn onderneming zal gaan betekenen. Jolique staat als een huis en wij zijn een stevig en gezond bedrijf, echter 3 weken geen behandelingen uitvoeren gaat absoluut consequenties hebben. Daarom hoop ik oprecht dat jullie, jullie producten bij ons blijven afnemen en zullen wij mogelijkheden hiervoor bieden.

Voor alle ondernemers zijn het nu spannende tijden en als we allemaal de ondernemers in onze omgeving blijven steunen zal straks de zon voor iedereen weer volop schijnen.

 

Wat gaan wij nu doen?

Wij gaan aankomende dagen iedereen benaderen die een afspraak bij ons gepland heeft staan voor het verzetten en opnieuw inplannen van de afspraak.

 

Onze winkel:

Wij hanteren vanaf morgen aangepaste openingstijden voor onze winkel.

 

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 9.00-13.00
Woensdag:13.00/17.00
Donderdag: GESLOTEN
Vrijdag:13.00/17.00
Zaterdag:GESLOTEN

 

Ondanks alles willen wij met je blijven nadenken omtrent je huid en je huidconditie. Wij zullen tijdens onze winkelopeningstijden dan ook telefonisch bereikbaar zijn. Onze email blijven wij ook beantwoorden.

Is het niet mogelijk om voor je producten naar onze winkel te komen? Geen probleem! Stuur een email naar ons met de producten welke je graag ontvangt en wij zorgen dat deze na betaling bezorgd of verstuurd worden.

Ook zullen we via onze social-mediakanalen en nieuwsbrieven jullie op de hoogte houden.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen en hopelijk kunnen we dit virus aan en zullen we over een paar weken in blakende gezondheid weer allemaal stralen.

 

Hopelijk tot heel snel!

 

Liefs,

 

Angelique