Sluiten
<< Terug

Genomineerd voor beste schoonheidsspecialiste regio Zuid Nederland donderdag 4 december 2014

Genomineerd voor beste schoonheidsspecialiste regio Zuid Nederland

Over de Beauty Award:

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK. Het doel van de awards is professionalisering van het schoonheidsvak.
Van heel Nederland mag elke schoonheidsspecialiste of beautysalon zich inschrijven. Je inschrijving bestaat uit een uitgebreid verslag. Al deze verslagen worden allemaal beoordeeld door de vakjury op business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis.

De tweede ronde is een bezoek van een Mystery Guest die beoordeelt op kwaliteit van de behandeling, service, hygiëne en klantvriendelijkheid.

Hierna worden de genomineerden bekend gemaakt en volgt er nog een laatste beoordelings ronde.

De laatste ronde bestaat uit een persoonlijk interview met de vakjuryleden.

Hierna worden alle resultaten samengevoegd en gebundeld en zal er een uiteindelijke winnaar met een Award naar huis gaan.

 

UPDATE:

Op woensdag 19 November heb ik de Mystery Guest van de Beauty Awards mogen ontvangen. Ik heb haar een heerlijke ontspannen behandeling gegeven geheel op maat voor haar huid.
Het is nu afwachten tot 4 December, dan horen wij meer.

 

UPDATE 4 December:

Vol trots kan ik mededelen dat ik genomineerd ben voor de titel schoonheidsspecialiste van het jaar 2015 regio Zuid! Wat ben ik trots! Een droom die uitkomt!
Maandag 8 December word ik verwacht bij het Mediaplaza in Utrecht te samen met alle andere genomineerden. Hier zullen wij meer informatie krijgen omtrent de nominatie en er zullen opnames en foto's gemaakt worden.
Op maandag 19 Januari zal er een persoonlijk interview plaatsvinden met de vakjury van de Beauty Award. Zij zullen mij vakinhoudelijk verder aan de spreekwoordelijke ' tand ' voelen. Hierna zullen zij in beraadt gaan.

Op maandag 2 Maart zal de grote feestelijke uitreiking plaatsvinden in Studio 21 te Hilversum! Het beloofd een groots spektakel te worden met veel vak pers en veel genodigden uit de beautybranche.

Kijk op http://www.beauty-award.nl en lees alles over de Beauty Award!