Sluiten
<< Terug

Groot nieuws: wij gaan verhuizen! woensdag 5 augustus 2015

Groot nieuws: wij gaan verhuizen!

In de salon werd het steeds drukker en de agenda liep af en toe over van de afspraken. Vanwege dat ik zelf niet meer uren meer kan werken dan wat ik nu al doe ben ik opzoek gegaan naar versterking van het team en heb ik Melissa aangenomen. Zij werkt ondertussen met veel plezier hier in de salon.

 

Maar het probleem dat we nog steeds plek te kort hebben is hiermee niet opgelost. We hebben nog steeds maar 1 behandelruimte.

 

Toen ik bijna 7 jaar geleden met Beautysalon Jolique ben gestart had ik 1 droom: ooit een Beautysalon met een beautywinkel en een etalage! Wat zou dat gaaf zijn!

 

 

En dan nu...... ( trommelgeroffel ):  Mijn droom gaat uitkomen!

 


We gaan verhuizen! Vanaf Oktober gaan wij ons vestigingen in een mooi winkelpand in het centrum van Reuver. We blijven aan de Rijksweg alleen net eventjes ietsjes verderop!

Hier zullen wij onze behandelingen nog verder kunnen gaan uitbreiden en verder specialiseren. Tevens komen er mooie nieuwe behandelingen bij en nieuwe producten!
Zo komt er de mogelijkheid om samen met een vriendin, moeder, man of zus samen te komen voor een behandeling, er komt een duo-ruimte bij met 2 heerlijke behandelstoelen.
In totaal komen er 3 behandelruimtes, een nagelbar, een aparte spraytan-ruimte een prive parkeerplaats aan de achterzijde van het pand ( dus geen parkeerschijven gedoe en vanuit de warme behandelstoel meteen de auto weer in ) en 1 uniek object waarmee wij de eerste in de regio zullen zijn! Wat dat is? Dat houden wij nog heel even geheim!

 

Op 17 Augustus mag ik de sleutel van het pand in ontvangst gaan nemen en gaan we volop ertegenaan: verbouwen, verven, inrichten enz. Kortom een drukke boel maar met een geweldig resultaat op het einde!

En dit hele verhaal heb ik alleen maar te danken aan jullie! Met jullie vertrouwen in Beautysalon Jolique kunnen wij ons verder gaan ontwikkelen op beauty-gebied en Beautysalon Jolique naar een nog hoger niveau tillen!

De kwaliteit en aandacht daarin zal niks in veranderen en zal op onze nieuwe locatie alleen maar beter gaan worden!

 

Via Facebook en onze nieuwsbrieven houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen en maken wij z.s.m. onze nieuwe openingsdatum met bijbehoren informatie bekend!

 

Vanuit Belfeld zeggen wij Proost! Op naar de toekomst en tot snel!

 

Lieve Beauty-Groetjes

Angelique

Melissa & Krissy