Sluiten
<< Terug

IK skin perfection introductie zaterdag 1 februari 2020

IK skin perfection introductie

Een nieuw merk.. bij Jolique Skin Excellence. Respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur, dat staat bij Ik Skin Perfection centraal. Dé juiste huidzorg bij chemo, bestraling en intensieve medicatie. De komende weken gaan wij door middel van Facebookberichten meer bekend maken over dit nieuwe merk.

 

 

 

Mooi oud worden… Dat is onze wens! Maar wist je dat veel huidverzorgingsproducten bol staan van de kunstmatige, belastende en irriterende stoffen? De huid kan hierdoor moeilijker kan ademen, waardoor ze minder gezond is. Hierdoor veroudert je huid sneller!

Daarom gebruikt het merk IK alleen 100% pure organische ingrediënten. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze voor natuurlijke werkstoffen in hoge dosering maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid. Een mooie, gezonde, jong uitziende huid, dat wil jij toch ook?!

 

 

 

𝑰𝒏𝒕𝒓𝒐𝒅𝒖𝒄𝒕𝒊𝒆𝒃𝒆𝒉𝒂𝒏𝒅𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈 𝑰𝑲 𝒔𝒌𝒊𝒏 𝒑𝒆𝒓𝒇𝒆𝒄𝒕𝒊𝒐𝒏 //

45 minuten €37,50

Deze korte behandeling hebben wij speciaal samengesteld om u kennis te laten met ons nieuwe merk 𝑰𝑲 𝒔𝒌𝒊𝒏 𝒑𝒆𝒓𝒇𝒆𝒄𝒕𝒊𝒐𝒏.

↠ Reiniging
↠ Dieptereiniging
↠ Healty reset massage
↠ 24 uurs crème

Tijdens deze behandeling kunt u uitgebreid vragen stellen en nemen wij ook de tijd om u kennis te laten maken met de producten.

𝑳𝒆𝒕 𝒐𝒑:
↠ 1 introductiebehandeling per persoon
↠ Introductiebehandeling loopt van 15 februari tot 15 maart 2020

Boek de introductie behandeling via deze link: https://jolique.salonized.com/bookings/new

 

 

Behandelingen
Basic reset
60 min
€ 69,50

Deze behandeling is speciaal om de huid te resetten en terug in balans te brengen. Er word gereinigd, een dieptereiniging gedaan, healty reset massage, masker en een 24 uurs créme maakt de behandeling compleet. Epileren van de wenkbrauwen en het waxen van de bovenlip zijn inbegrepen.


Complete Renew
75 min
€ 74,50

De Complete Renew behandeling gaat een stapje verder dan de Basic Reset behandeling en word iets meer uitgebreid met een luxer masker, een extra serum en massage. Epileren van de wenkbrauwen en het waxen van de bovenlip zit inbegrepen.

 


Maximum Results & Relax
90 min
€ 82,50

 

Tijdens deze behandeling word er meer gefocust op huidverbeterende producten en word er een extra hoofhuid/oormassage gegeven. Epileren van de wenkbrauwen en het waxen van de bovenlip zit inbegrepen.


MEDICAL

''Als jouw huid niet meer doet wat jij het toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen''

 

Met IK Skin Perfection kunnen wij hele fijne gezichtsbehandelingen geven aan mensen die onder behandeling van kanker zijn. De werkzame stoffen in de producten zijn speciaal geselecteerd op hun mildheid, verzorging en bescherming van de huid barrière. Het is allemaal van plantaardige origine, en de producten werken kalmerend. Het is zo zalig om ermee te werken. Ook onze klanten geven alleen maar positieve reacties. Het discomfort verdwijnt.

Er moet heel voorzichtig worden gewerkt met deze dunne huidjes, om niets stuk te maken.

 

Een behandeling is dan ook niet gericht op huidverbetering- dus geen fruitzuren, maar puur op ontspanning en bescherming van de huid barriére. Zo mild mogelijk. Denk ook aan een verzorgend masker, effleurage massage. Chemotherapie legt de celdeling stil. De huid heeft geen kracht om zich te moeten herstellen.

 

Binnenkort voegen wij een complete MEDICAL behandeling aan ons assortiment toe, so stay tuned...