Sluiten
<< Terug

Injectables door Elle Vissers donderdag 18 februari 2016

Injectables door Elle Vissers

Rimpels en lijntjes geven je huid karakter maar sommige lijntjes of rimpels kunnen als storend worden ervaren.

 

Een kaaklijn welke gaat verslappen, wangen, slapen en jukbeenderen, welke we weer mooi vol willen hebben? De fronsrimpel die erg diep is geworden en een boze uitdrukking kan geven? Dit zijn toch vaak de gebieden waar we ons aan beginnen te storen en waar wij van jullie veel vraag naar krijgen.


Met de juiste benadering en de juiste opvultechnieken is veel mogelijk. Hierdoor kunnen bovenstaande storende factoren op een mooie natuurlijke manier worden aangepakt.


Onze cosmetisch arts buigt de natuur zo om dat je weer blij bent met jezelf. Niet strakgetrokken, niet piepjong, geen Barbie, maar de mooiste versie van jezelf!

 

Intake en consult

In het consult staan je eigen wensen centraal. Het doel van dit gesprek is je te informeren over de mogelijkheden van een behandeling met injectables zoals Botox®, Restylane® en Radiesse®.

Er wordt gekeken of er eventueel bezwaren zijn tegen een behandeling met deze producten. Er wordt beoordeeld wat de mogelijkheden zijn en welk resultaat je van de behandeling mag verwachten.

 

Vanzelfsprekend een prijsindicatie en over de termijn waarop het resultaat bereikt wordt en hoe lang het effect in jouw geval ongeveer aan zal houden.

 

Het intakegesprek is altijd kostenloos!

 

Indien je wenst kun je vaak aansluitend worden behandeld maar dit hoeft natuurlijk niet.
Wanneer je twijfelt, is het verstandig om je keuze nog eens rustig te overdenken en een nieuwe afspraak te maken, of om eerst een klein gedeelte te laten behandelen.

 

Elle Vissers is op dinsdag 2 april van 10.00u - 13.00 uur aanwezig bij ons in Reuver.


Neem contact met ons op voor het beantwoorden eventuele verdere vragen of het maken van een afspraak.