Sluiten
<< Terug

JURY RAPPORT BEAUTY AWARD 2017 donderdag 29 juni 2017

JURY RAPPORT BEAUTY AWARD 2017

Het is alweer bijna 3 maanden geleden dat wij de felbegeerde Beauty Awards mee naar huis hebben mogen nemen.

 

Wij hebben onlangs het jurry rapport mogen ontvangen en deze willen wij graag met jullie delen.

 

JURY RAPPORT BEAUTY AWARD 2017

“Bij het maken van een afspraak bij Beautysalon Jolique wordt je vriendelijk en duidelijk geholpen.
Er wordt na het maken van de afspraak een bevestigingsmail toegestuurd en een herinnering van de afspraak.

 

Bij aankomst bij Beautysalon Jolique voel je, je gelijk welkom in de salon en wordt je rustig benaderd. Je hebt gelijk een fijn en vertrouwd gevoel. Angelique neemt de tijd voor een zeer uitgebreide intake met uitleg en advies over de huid. Ze heeft veel kennis over de huid en de producten die worden gebruikt. De behandelingen hebben een zeer hoge kwaliteit en werken onderscheidend op de manier hoe de behandelingen en de producten worden afgestemd op de huid. Hygiëne vind Angelique ook erg belangrijk de salon ziet er schoon en netjes uit. Daarnaast hanteert ze een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

 

Er wordt een zeer uitgebreid advies voor thuis gegeven. Er worden verschillende mogelijke producten geadviseerd en neer gezet, waardoor je keus hebt uit verschillende prijs categorieën. Er wordt je niks opgedrongen. Angelique vind het fijn haar kennis over te dragen en de mogelijkheden aan te geven, wat er met de huid bereikt kan worden.

Angelique heeft een constante vriendelijkheid en beleefdheid naar de klanten toe. Ze is een zeer vaardig specialiste die graag haar kennis over de huid deelt.’’