Sluiten
<< Terug

KLANTERVARING CRYOLIPOLYSE BEHANDELINGEN donderdag 22 februari 2018

KLANTERVARING CRYOLIPOLYSE BEHANDELINGEN
KLANTERVARING CRYOLIPOLYSE BEHANDELINGEN

WAUW WAT EEN MOOI RESULTAAT IS ER NU AL BEHAALD!

Toen Beautysalon Jolique aangaf dat ze wilde starten met de Cryolipolyse behandelingen dacht ik meteen, dat is iets voor mij!

 

Door blessures heb ik al een paar jaar niet meer kunnen sporten en kwamen er helaas wat kilootjes bij. Ook de leeftijd, of beter gezegd, de zwaartekracht zorgde ervoor dat ik niet meer zo strak in mijn vel zat.

De Cryolipolyse behandelingen zouden ervoor zorgen dat ik centimeters zou verliezen en weer strakker in mijn vel kwam te zitten. Die uitdaging wilde ik wel aangaan!

Gestart met 3 behandelingen voor de buik en nu alweer de 2e behandeling rond de heupen gehad. Het resultaat mag er zijn.
Boven de navel – 7,5 cm
Onder de navel – 13 cm

In de spiegel zie ik duidelijk verschil en ook in de kleding is het te merken, zoals jullie kunnen zien op de voor en na foto.

 

De behandeling is pijnloos en je wordt goed voorgelicht over wat er komen gaat.
De eerste keer is het spannend, omdat je niet weet wat er gaat gebeuren.

Als je eenmaal gewend bent aan de kou valt ook dat reuze mee. Gewoon een leesboek meenemen en lekker een uurtje tijd voor jezelf.

 

De medewerkers zijn heel discreet, zorgzaam en weten waar ze mee bezig zijn.

Ik ben super blij met het resultaat en ga nog even door!

 

Meer informatie over onze cryolipolyse behandelingen kun je vinden op onze website: https://www.beautysalon-jolique.nl/cryolipolyse