Sluiten
<< Terug

NIEUW BIJ BEAUTYSALON JOLIQUE CELLICS maandag 21 mei 2018

NIEUW BIJ BEAUTYSALON JOLIQUE CELLICS

NIEUW BIJ BEAUTYSALON JOLIQUE CELLICS

DE OPLOSSING VOOR EEN MOOIE HUID START VAN BINNENUIT

Ons meest complete huidsupplement moest lekker, eenvoudig in gebruik, natuurlijk en hoogwaardig zijn. Met het Cellics is dit ons gelukt. Makkelijker en vollediger wordt het innemen van suppletie niet.

 

WAAROM KUN JE CELLICS ECHT NIET MISSEN?

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?
Je doet heus wel je best om gezond te leven. Je sport. Je maakt regelmatig zo’n groenteshake klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen. Allemaal met een ander gezond mineraal, anti-oxidant of vitaminecomplex. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de kattenbak die dringend aan verschoning toe is, schieten je gezonde voornemens er nog wel eens bij in. Net op het moment dat je ’s avonds dat hippe feestje of die belangrijke presentatie hebt, kijk je in de spiegel en constateer je dat je er wel eens stralender uitzag.

 

Daarom ontwikkelden wij Cellics voor jou!


In Cellics stopten we je aanvulling op je vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan antioxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. Het summum aan bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten jou stralen!