Sluiten
<< Terug

Wij introduceren ons nieuwste merk pHformula maandag 8 mei 2017

Wij introduceren ons nieuwste merk pHformula

Wij introduceren ons nieuwste merk:

PHFORMULA

 

In onze zoektocht naar een merk welke aansluit op Nimue maar toch nog iets dieper kan gaan plus uitbreiding qua producten voor een extreem gevoelige huid, acne huid, rosacea huid en eczeem huid zijn wij pHformula tegen gekomen.

 

Tevens is pHformula geweldig in te zetten bij hoge anti-ageing eisen. pHformula ligt geheel op 1 lijn met Nimue en is te zien als het 'diepere' zusje van Nimue. Hierdoor kunnen de producten en behandelingen van Nimue en pHformula heel goed gecombineerd worden.

 

INTENSIEVE HUIDVERBETERENDE EN PEELENDE BEHANDELINGEN

pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering en huid problematiek.

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren!

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk, de huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

 

Dus waarom een down-time na een peeling als het niet hoeft!

 

http://www.beautysalon-jolique.nl/diepe-huidverbetering-en-huidproblematiek-behandelingen

 

phformula