Sluiten
<< Terug

Zet alvast in jullie agenda: SPECIAL SUMMER EVENT Zaterdag 9 juni 2018! woensdag 23 mei 2018

Zet alvast in jullie agenda: SPECIAL SUMMER EVENT Zaterdag 9 juni 2018!

Zet alvast in jullie agenda: SPECIAL SUMMER EVENT Zaterdag 9 juni 2018!

 

Op deze dag kun je van 10.00 uur tot 15.00 uur kennis maken met onze merken en behandelingen, profiteren van mooie kortingen, gratis make-up advies met ons nieuwe merk Pupa, laat je huid eens goed doormeten en scannen voor een juist advies en presenteren wij ons allernieuwste merk: Cellics, Natural Skin Architecture!

 

ONZE NIEUWSTE COLLAGEEN SCAN

Met onze speciale Collageen Huidscan nemen wij een kijkje in de huid. De scan geeft inzicht in jouw huiddikte, de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Met een druk op de knop krijgen wij inzicht om jou eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

Om jou nog meer persoonlijk en eerlijk advies te kunnen geven, werken wij ook met een collageen checklist en advieskaart waarmee wij samen met de collageen huidscan kunnen zien welke suppletie jouw lichaam nodig heeft voor succesvolle huidverbetering, anti-aging en betere celgezondheid.

 

 

Wil jij kennismaken met ons en 1 van onze merken: Cenzaa, Nimue, pHformula of Sepai?

Geef jouw huid dan een intensieve boost met onze Special Summer Event Short Facial Treatment!
30 minuten voor maar €19,50!

Intensieve reiniging van het gezicht, peeling voor de dode huidcellen te verwijderen, een hydraterend masker, hydraterend serum, dagverzorging en een beschermende SPF

Maak snel een afspraak want VOL = VOL!

 

CELLICS
DE OPLOSSING VOOR EEN MOOIE HUID START VAN BINNENUIT

Ons meest complete huidsupplement moest lekker, eenvoudig in gebruik, natuurlijk en hoogwaardig zijn. Met het Cellics is dit ons gelukt. Makkelijker en vollediger wordt het innemen van suppletie niet.

Bij aankoop van een Grote pot Cell Elixer krijg je 20% korting op de Cell Omega

 

PUPA MILANO MAKE-UP

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste make-up voor jouw huid.

Loop binnen voor GRATIS make-up advies op maat!

Tevens hebben wij mooie kortingen op ons PUPA make up merk!

 

De Marc Inbane Tanning Spray

Super makkelijk in gebruik met als resultaat een mooi zomers tintje zonder vlekken of strepen.

De Marc Inbane Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden.

Loop op ons Special Summer Event binnen en ervaar het gemak van Marc Inbane!

 

STAPELKORTING

1 product - 10 % korting
2 producten - 15 % korting
3 producten - 20 % korting

ALLEEN geldig 9 juni 2018 van 10.00 uur tot 15.00 uur
* Pupa en Cellics zijn uitgesloten van deze stapelkorting, wij hebben van deze merken aparte zeer interessante aanbiedingen.

Vanaf 4 juni mag je, je bestelling doorgeven voor de producten die je graag zou willen. Deze kunnen dan 9 juni worden opgehaald met de desbetreffende korting.