Sluiten
Je bent hier: HomeNimue facials

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

NIMUE BEHANDELINGEN

Wanneer je kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue krijg je eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van jouw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld.


Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is de huid meestal uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling met actieve ingrediënten de huid nodig heeft en welke behandeling als volgende gepland zal gaan worden.


Met een goede samenwerking tussen onze behandelingen en producten voor thuis gebruik krijg je het beste en mooiste resultaat: een gestimuleerde, geactiveerde en een structureel verbeterde huid!

             
Nimue behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen. We hebben hier een onderscheid in gemaakt in level 1, 2 en 3

 

Level 1 behandelingen zijn om mee te starten

Level 2 behandelingen zullen net iets intensiever zijn, maar hierdoor dus nog meer resultaat geven.

Level 3 behandelingen zijn geen start behandelingen en zullen pas uitgevoerd kunnen worden bij het al eerder zijn ondergaan van NIMUE behandelingen en het gebruik van de thuisproducten.

 

LET OP:

Heb jij nog nooit een behandeling bij ons ondergaan? Bekijk dan eerst onze intake mogelijkheden. Een level 1 behandeling is om te starten een mooie kennismaking en een level 3 behandeling zal een huid die nog nooit behandeld is NIET kunnen waarderen. Vraag daarom altijd voor advies! Voor een goed resultaat en goed herstel van de huid is het gebruik van de NIMUE thuisproducten een must.

 

                   post

 

behandelingen

Nimue level 1 behandelingen
€ 78,50
 

- Nimue support

Een behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften, afgesloten met een massage en masker.

 

Nimue level 2 behandelingen
€ 88,50
 

- Nimue Hyaluronic Acid                                

Een sterk hydraterende en verjongende gezichtsbehandeling. In het bijzonder geschikt voor een huid die droog, vochtarm en trekkerig is. Het effect van de behandeling is een enorme vochtboost voor de huid en rimpeltjes en lijntjes worden minder zichtbaar.

                         
- Nimue Boost

Deze behandeling is een zeer actieve behandeling die echt een BOOST aan de huid gaat geven!
Het resultaat: de poriën van de huid zijn verkleint en de structuur van de huid zal meer verfijnd zijn. Tevens zorgt deze behandeling voor een stralende huidtextuur en voor een verhoogde elasticiteit en vitaliteit van de huid!   

                                                                           
- Nimue Glycol 35%

Perfect voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling zorgt voor een geconcentreerde en precieze verwijdering van dode huidcellen.
Het resultaat: verbetert de textuur en de uitstraling van de huid. Zeer mooi bij een grovere, dikkere en vale huid!

 

-Thermal detox peel

Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

 

Nimue Level 3 behandelingen

€ 98,50

 

 

- SRC behandeligen

De NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

 

Er zijn 3 verschillende Skin Resurfacing complex behandelingen:
- Skin Resurfacing Complex: Hyperpigmented Skin

Deze behandeling van Nimue is speciaal ontwikkeld voor een huid die last heeft van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of sproeten.

 

- Skin Resurfacing Complex: Problematic Skin

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een huid die last heeft van veel onzuiverheden, erg vet is en wellicht hierdoor ook last heeft van Acne.


- Skin Resurfacing Complex: Environmentally Damaged Skin

Deze behandeling van Nimue is speciaal ontwikkeld voor een huid die last heeft van fijne lijntjes, rimpels, ruwe huid, door de zonbeschadigde huid, droge, vochtarme huid, dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit.

 

- Smart Resurfacer

De Nimue Smart Resurfacer is een verjongende behandeling met overtreffende resultaten. Het heeft alle voordelen van een medium diepe peeling zonder de bijwerkingen en downtime. De intensieve werking zorgt voor verandering in de structuur, in het functioneren van de huid, ontstekingsremmend en optimaal hydraterend.
Het is geschikt voor een groot aantal huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en een vette problematische huid.