Sluiten
Je bent hier: HomePermanente Make up

Permanente make-up

 

Veel vrouwen hebben moeite met het aanbrengen van make-up of dragen een bril wat het aanbrengen van make-up lastig maakt. Met permanente make-up kan dit probleem worden opgelost!

 

Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes, een stralende oogopslag en vollere lippen zijn nú binnen handbereik met permanente make-up. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een perfect, stralend en langdurig resultaat.

 

Bij ons ben je zeker van professinaliteit en kwaliteit

Mijn naam is Esther Lemmens en ik volg wereldwijd op het hoogste niveau Masterclasses en bezit de hoogste internationale onderscheidingen. Deze uitmuntende vakkennis samen met intelligente apparatuur verzekert jou van langdurige perfecte permanente make-up.

 

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up is een pigmentatiemethode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee een mooie wenkbrauwlijn, eyeliner of liplijn aangebracht wordt.
Permanente make-up is ideaal tijdens sporten, zwemmen, vakantie, wandelen in weer en wind, bij het ’s morgens opstaan en tijdens een mooi, romantisch concert. Jouw permanente make-up blijft stevig op zijn plaats en je hebt altijd een verzorgt uitstraling. Je bespaart veel tijd doordat je ’s morgens minder of helemaal geen make-up meer hoeft aan te brengen.

 

Permant make-up voor iedereen?
Je bent nooit te oud voor het aan laten brengen van permanente make-up. Tevens ben je met permanente make-up altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk.

 

Heb je nog specifieke vragen omtrent permanente make-up? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Data dat ik weer aanwezig ben bij jolique skin excellence in 2023:

 

- 6 september

- 25 oktober

- 22 november

 

veel gestelde vragen omtrent permanente make-up

Voor wie is permanente make-up geschikt?
Permanente make-up is voor bijna iedereen geschikt. Voor zowel vrouwen als mannen die allergisch zijn voor reguliere cosmetica, of die moeite hebben om zelf een mooie en strakke lijn te trekken. Voor mensen die altijd haast hebben of veel sporten.


Hoe lang blijft permanente make-up aanwezig?
Het woord zegt het eigenlijk al. Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit vervaagt echter wel na verloop van tijd, maar dit is van persoon tot persoon verschillend. Dit heeft te maken met de natuurlijke celvernieuwing, invloed van UV-licht, zuurgraad van de huid en uw afweersysteem. In de meeste gevallen blijft permanente make-up jarenlang goed zichtbaar.


Doet de behandeling pijn?
Met de nieuwste technieken wordt de behandeling meestal niet als pijnlijk ervaren. Echter niemand die volledig veilig werkt en de veiligste producten gebruikt kan garanderen dat de behandeling geheel pijnloos is.


Hoe lang duurt een behandeling?
De gehele behandeling bestaat uit het voorgesprek waarin jouw wensen besproken worden, het voortekenen, de kleurkeuze, de pigmentatie en de nazorg en duurt ongeveer 1,5 uur.


Kan ik zelf de kleur uitzoeken?
In het voorgesprek mag je aangeven wat jouw wensen zijn. Op basis van deze informatie zal Esther voor jouw huidtype de juiste kleur samenstellen.


Kan bij permanente make-up ook gewone make-up aangebracht worden?
Ja zeker. Permanente make-up dient om accenten aan te brengen en je bent geheel vrij om zelf extra make-up te gebruiken.


Zwelt de huid na de behandeling?
Van zwellingen is met de huidige apparatuur bijna geen sprake meer. De huid spant zich over het algemeen wat en dit is na een paar uur of hooguit na een dag of 2 weer verdwenen.


Je kunt gerust gaan werken of autorijden. De delen van het gelaat die een behandeling hebben ondergaan zien er soms iets zwaarder en donkerder uit, maar je bent absoluut heel toonbaar!


Is het eindresultaat direct zichtbaar?
Nee, de eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door natuurlijke celvernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 40% af en na een periode van 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Indien een nabehandeling noodzakelijk is dan zal er 6 weken tot 8 weken aangehouden moeten worden tussen beide behandelingen. Houd daarom rekening met je vakantieplannen.


Hoe vaak mag ik terugkomen voor een behandeling?
Meestal, in normale gevallen, is één nabehandeling of maximaal twee nabehandelingen noodzakelijk.


Bestaat er garantie?
Ja, Esther geeft garantie voor volle tevredenheid. In de prijs zijn, indien dit noodzakelijk is, één nabehandeling inbegrepen. Meestal is de permanente make-up na deze nabehandeling perfect, maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er nog een nabehandeling noodzakelijk is en dit zal dan per geval bekeken worden.


Is permanente make-up veilig?
Ja. Esther werkt uitsluitend volgens zeer strenge hygiëne codes en voor elke klant wordt bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt die vervolgens vernietigd wordt.


Is er een speciale nazorgbehandeling?
In principe hoeft de huid na het ondergaan van een behandeling permanente make-up geen speciale behandeling te ondergaan. Teneinde ervoor zorg te dragen dat je permanente make-up optimaal zal zijn, zijn er nazorg richtlijnen samengesteld die voorafgaand aan de behandeling met je worden doorgenomen.


Enkele aspecten waarmee je rekening mee moet houden voor de behandeling

Kleurintensiteit: om tot een goed resultaat te komen wordt de kleur (op gebieden waar dit kan) aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houd rekening met het feit dat vooral wenkbrauwen de eerste week zichtbaar donkerder kunnen zijn. Pas permanente make-up daarom niet toe vlak voor een feestje of een belangrijke gebeurtenis.


Hygiëne: om hygiënische redenen mag je gedurende 8 dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houd daarom rekening met je vakantieplannen.


UV-licht: zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Gedurende 8 dagen mag je geen gebruik maken van de zonnebank en ook hierbij geldt ook dat je rekening moet houden met je vakantieplannen.


De eerste dagen na de behandeling: direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze verdwijnt echter weer na enkele uren of maximaal 2 dagen. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Je mag ze niet zelf verwijderen, maar ze moeten vanzelf loslaten. Daarom is het af te raden om de eerste dagen make-up aan te brengen vlakbij het behandelde gebied.
Staat jouw vraag er niet bij?


Neem gerust contact met ons op en vraag naar een intakegesprek.

 

Het werk van Esther Lemmens, mooie voor en na foto's

12112091_696840700451729_8153493562334246620_n

 

22050260_1089338864535242_4414697144084469092_n

 

PMU

 

 

Prijslijst Permanente make-up

De prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling. De gehele behandeling dient binnen een periode van maximaal 12 weken plaats te vinden.

Heb je vragen? Maak gerust een afspraak voor een Intake/kennismakingsgesprek.

 

Intakegesprek

Priority behandeling

€ 49

€ 99

 

 

Eyeliners

Classic infralash: eyeliner boven / -en beneden

Classic: eyeliner zonder wing boven / -en beneden

Classic: eyeliner beneden

Special 3D ombre: eyeliner boven / -en beneden

Special wing: eyeliner boven / -en beneden

Wing & 3D ombre: eyeliner boven / -en beneden    

 

Bijwerken/opfrissen (> 6 < 14 maanden) per behandeling   
Bijwerken/opfrissen (> 14 < 24 maanden) per behandeling    
Bijwerken/opfrissen (> 24 maanden) per behandeling   
Evt. 2e nabehandeling (< 6 maanden)     

€ 350 / € 375

€ 375 / € 399

€ 225

€ 399 / € 425

€ 450 / € 475

€ 475 / € 499

 

v.a. € 199

v.a. € 325

O.V.B

€ 85

 

Wenkbrauwen

Classic: wenkbrauwen 3D hairstrokes of 3D ombre (poederschaduw)
Wenkbrauwen combi: 3D hairstrokes/3D ombre 

 

Bijwerken/opfrissen (> 6 < 14 maanden) per behandeling
Bijwerken/opfrissen (> 14 < 24 maanden) per behandeling
Bijwerken/opfrissen (> 24 maanden) per behandeling    
Evt. 2e nabehandeling (< 6 maanden)    

€ 445

€ 475

 

v.a. € 199

v.a.€ 350

O.V.B.

€ 85

 

Lippen

Classic: lipliner
Classic: lipliner met minimale 3D ombre
Special: full lip blush light

Full lip: blush complete

 

Bijwerken/opfrissen (> 6 < 14 maanden) per behandeling
Bijwerken/opfrissen (> 14 < 24 maanden) per behandeling
Bijwerken/opfrissen (> 24 maanden) per behandeling
Evt. 2e nabehandeling (< 6 maanden)

€ 299

€ 450

€ 485

€ 599

 

v.a. € 250

v.a. € 350

O.V.B.

€ 99

 

Areola- en littekencorrectie
Prijs N.T.B.

 

* De tarieven voor het bijwerken/opfrissen geldt enkel voor bestaande klanten. Voor nieuwe klanten en klanten met Permanent Make-up van elders geldt de nieuwprijs.

 

Er moeten minimaal 6-8 weken tussen de behandelingen zitten i.v.m. genezingstijd.