Sluiten
Je bent hier: HomepHformula

pH formula

 

 

Huidverbetering: de nieuwe generatie peelings.


pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering.

 
Professionele pHformula behandelingen

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

 

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

huidveroudering intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
Acne ontstekingen en het talggehalte van de huid
Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea kunnen worden aangepakt

 
pHformula

Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde chemische resurfacing.

pHformula staat bekend om zijn kunst op het gebied van huidverandering, de huid anders te laten denken om zo tot een geweldig resultaat te komen.

pHformula zijn no-nonsens producten: geen parfum, geheel eerlijk ontwikkeld en bij de bron waar ingrediënten voor de cosmetica worden ontwikkeld.

pHformula mag absoluut niet worden vergeleken met een traditionele peeling. Wat pHformula echt onderscheidend maakt zijn de toevoegingen van werkstoffen.

 

Traditioneel wordt bij peelings vaak gewerkt met enkele zuren, deze zijn vaak hoog geconcentreerd welke dan diep in de huid werken. Hierdoor is er vaak lang herstel nodig.

Wat pHformula anders maakt is dat zij meerdere zuren met elkaar combineren en hierdoor laag in percentage kunnen blijven. Hierdoor krijg je celstimulatie en een zeer snel herstel van de huid.

Wat pHformula hierin uniek maakt zijn de medische werkstoffen met een uniek afleversysteem in de huid waar zij een patent op hebben.

 

Traditionele peelings werken veel bovenin in de huid wat veel vervelling geeft.
Maar echte huidproblemen zitten veel dieper in de huid en zullen met een oppervlakkige peeling niet kunnen worden aangepakt.
Dus waarom gaan we niet dieper werken en behandelen, denken ze bij pHformula? Hiermee is pHformula echt onderscheidend!


Optimale formules voor pre- en post ondersteuning

Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud en resultaat op langere termijn.

 

Waarom een downtime na een behandeling als het niet hoeft!

 

Wij adviseren je graag tijdens een Intake welke mogelijkheden pHformula jouw huid zou kunnen bieden!

 

 

pHformula_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond