Sluiten
Je bent hier: HomepHformula facials

 

pHformula behandelingen

Huidverbetering: De nieuwe generatie peelings.

pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering en huid problematiek.

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren.

 

pHformula behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen. We hebben hier een onderscheid in gemaakt in level 1,2 en 3.

 

LET OP:

Heb jij nog nooit een behandeling bij ons ondergaan? Bekijk dan eerst onze intake mogelijkheden. Een level 1 behandeling is om te starten een mooie kennismaking en een level 3 behandeling zal een huid die nog nooit behandeld is NIET kunnen waarderen. Vraag daarom altijd voor advies! Voor een goed resultaat en goed herstel van de huid is het gebruik van de pHformula thuisproducten een must.

 

                   MG_2021_06_29_DERMAESTETHICS45328

 

behandelingen

pH formula level 1 behandelingen
€ 78,50
 

- Skin Treatment

Een basis facial om kennis te maken met pHFormula
 

pH formula level 2

€ 88,50

 

- Instant lift

Een zeer mooie intensieve liftende behandeling welke de huid meteen een push-up effect geeft.

Tevens hydraterend en zal de poriestructuur van de huid verfijnen.

 

- Vita C treatment

De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.

In de behandeling zit een maximale concentratie Vitamine C verwerkt met een hoog opneembare formule. De formule die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

 

pH formula level  3

€ 98,50

 

-Skin resurfacing behandelingen

De behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans voor het afschilveren van de huid. Terwijl skin resurfacing behandelingen de activiteit van de celdeling in balans brengen en herstellen, geven ze geen beschadiging en zichtbare irritatie aan de huid. Dit wordt bereikt door het unieke transport systeem dat leidt tot maximale opname van actieve ingrediënten.

 

Er zijn 4 verschillende Resurfacing behandelingen:

 

- CR: Chronische Roodheid, geen gevoelige huid en rosacea
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

 

- A.C.: een huid met een actieve acne

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen.


- A.G.E : een huid met tekenenen van veroudering

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

 

- M.E.L.A.: een huid met veel pigmentverstoringen

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld, waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

 

- Peptide power

Een luxe behandeling op basis van peptides welke de huid direct een liftende, gezonde uitstraling geeft en als resultaat een directe verbetering van het ontstaan van expressie lijntjes, zoals kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lijntjes rondom de mond en elasticitetisverlies.