Sluiten
Je bent hier: HomePune

pune

 

Begin 2018 kwam een team van ambitieuze én creatieve Maastrichtenaren bij elkaar, die al jaren als professioneel visagist werkt. Zij miste echter één belangrijke en essentiële factor in haar werk: de juiste make-up. Make-up waar ze compleet achter staat en waar ze haar klanten mee op pad durft te sturen. Make-up gemaakt door een team dat gelooft in de kracht van het soigneren en in de kracht van bewuste make-up keuzes maken. Met een beetje hulp.

 

PUNE is gemaakt door een team met enorme liefde voor het soigneren. Goed voor jezelf zorgen, er alles aan doen om te stralen én je goed te voelen. Soigneren is meer dan ‘mooi-maken’ en is voor iedereen anders. Daarom dat de visagisten achter PUNE alle kleuren, geuren en structuren van de make-up met zorg hebben uitgezocht. De producten zijn samengesteld met gerenommeerde fabrikanten uit Italië. Een assortiment dat altijd sterke basics en essentials heeft, maar ook meegaat met tijd en trend.

Wij vinden advies en begeleiding bij het aanschaffen van make-up belangrijk. Soms net even buiten je comfort-zone gaan om een verrassende nieuwe blik op jezelf te werpen. Met als doel een make-up assortiment dat echt bij jou past. Geen onnodige producten, alleen wat je nodig hebt met soms iets extra’s.

 

 

Jolique_pune_makeup