Sluiten
Je bent hier: Home!QMS Medicosmetics

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

 

 

!QMS Medicosmetics
 

!QMS MEDICOSMETICS is uniek in onze branche vanwege dat het geen collageen stimuleert in de huid maar collageen aan de huid toevoegd en teruggeeft. Een rimpel is een vocht en collageen tekort van de huid welke ontstaat door veroudering van de huid.
De mooiste eigenschap van collageen is de vochtbindende factor in de huid want collageen kan tot 300x zijn eigen volume aan vocht binden. Onze huid heeft vaak veel te voortduren, denk hieraan aan zonschade, slechte voeding, roken, stress en slaap tekort. Naar mate dat we ouder worden neemt onze collageen voorraad af en wordt niet meer bijgemaakt. We moeten op een bepaalde leeftijd het doen met de voorraad die we nog hebben. Wat !QMS uniek maakt is dat het collageen teruggeeft aan de huid waardoor je eigen voorraad van collageen behouden blijft en niet aangesproken wordt op bijvoorbeeld het moment van langdurige blootstelling aan de zon.


Onze huid bevat van nature vocht en het !QMS collageen zal zich gaan binden hieraan waardoor de huid meer volume krijgt, er mooier en gezonder uit gaat zien.

 

Met onze !QMS collageen behandelingen kunnen wij jouw huid begeleiden in fases en zorgen dat we jouw huid weer in goede conditie krijgen.

 

De behandelingen worden ingedeeld in 3 fases. We starten met de huid weer in balans brengen en na ongeveer 4 maanden gaan we overstappen naar een volgende fase. We willen hierin niets overhaasten. Want elke huid heeft tijd nodig om aan producten te wennen en de tijd nodig om aan intensieve behandelingen en producten te wennen. Zo zullen we langzaam de intensiviteit van de behandelingen opvoeren en jouw huid steeds meer kunnen geven!

BASIC   : korte, hydraterende en herstellende behandelingen


FASE 1 : in deze fase worden de vocht- en vetbalans van de huid weer in peil gebracht.


FASE 2 : in deze fase gaan we werken aan versteviging van de huid.


FASE 3 : in deze fases gaan we de puntjes op de spreekwoordelijk 'i' zetten en ons richten op pigmentvlekjes en fijne lijntjes.


 

Beautysalon Jolique_huidinstituut_huidverbetering_huidverzorging_!QMS_!QMSmedicosmetics__

 


Behandelingen

 

 

Intakegesprek en huidscan + QMS Meet And Treat behandeling

€ 92,50

 

QMS Basic Facial

Basic Facial - Basic Activator Treatment

60 min € 79,50

 

QMS Fase 1 behandelingen

Neo Tissuedermie - SK Alpha

75 min € 97,50

 

 

QMS Fase 2 behandelingen

Collagen Rejuvenation - Skin Cell Renewal - Ion Skin Equilizer

90 min € 129,50

 

QMS Fase 3 Behandelingen

Pure Oxygen - Pigment Corrector

90 min € 134,50

 

QMS Mother of Pearl Facial

De meest exclusieve behandeling van QMS met parelmoerextract. Deze behandeling gaat verder waar de andere stoppen en boost, hydrateert, verstevigd en hersteld de huid enorm!

90 min € 175,00

 

Toevoegingen op QMS Facials

Zuurstof Treatment

Bindweefselmassage

 

20 min € 19,50

20 min € 22,50


Behandelingen uit Fase 1 en Fase 2 kunnen altijd herhaald worden.