Sluiten

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

 

 

QMS Medicosmetics
 

Graag nemen wij je mee in de wereld van QMS Medicosmetics. Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan behandelingen van QMS. Wij werken graag op maat zodat we bij elke huidbehoefte het beste kunnen bieden.

 

         standaard banner formaat website(4)

 

QMS signature Behandelingen

QMS o2 Recharge Facial
45 min € 79,50

Deze o2 Recharge behandeling is specifiek ontwikkeld voor celvernieuwing met 95% pure zuurstof. Hierdoor wordt het vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd. Deze behandeling boost enorm de hydratatie en geeft een ultieme glow!
Tip: Bij uitstek dé behandeling voor een feestje, bruiloft, date of gewoon omdat jouw huid een echte QMS glow verdient.

 

QMS rebalance facial
60 min € 79,50

Tijdens onze QMS Rebalance facial zullen wij een behandeling samenstellen geheel op maat naar huidbehoefte. Het doel van deze behandeling is het herstellen van de huid,  de huid diep hydrateren, de huid verfrissen en ondersteunen van vernieuwing van de opperhuid.

 
QMS rebalance facial
75 min € 97,50

Tijdens onze QMS Rebalance facial zullen wij een behandeling samenstellen geheel op maat naar huidbehoefte. Het doel van deze behandeling is het herstellen van de huid, het bevorderen van de microcirculatie, de huid diep hydrateren, de huid verfrissen, de huid kalmeren en ondersteunen van vernieuwing van de opperhuid.

 
QMS Build up facial
90 min € 119,50

Tijdens onze QMS Build Up facial zullen wij een behandeling samenstellen geheel op maat naar huidbehoefte. Het doel van deze behandeling is het verhogen van het vochtgehalte, meer volume geven aan de huid, verminderen van fijne lijntjes, de huidstructuur verbeteren, de huid verstevigen, stamcellen van de huid ondersteunen en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren.

 

QMS Completion facial
90 min € 134,50

Tijdens onze QMS Completion facial zullen wij een behandeling samenstellen geheel op maat naar huidbehoefte. Het doel van deze behandeling is de huid het meest optimale van QMS Medicosmetics te geven. We verbeteren de circulatie van de huid en stimuleren optimaal de huidcellen. De huid zal steviger, gladder en verfijnder worden. We nemen bij deze behandeling graag ons QMS zuurstofapparaat erbij met 95% pure zuurstof.

De huid optimaal boosten met 95% pure zuurstof, zorgt voor het verbeteren van de circulatie en het stimuleert de activiteit van de huidcellen. De huid zal steviger en gladder worden. Tevens pakken we de milieuvervuiling aan die in de huid zit opgeslagen.

 

Toevoegingen op QMS signature Facials

Zuurstof Treatment

Bindweefselmassage

 

20 min € 19,50

20 min € 22,50