Sluiten
Je bent hier: HomeQMSMedicosmetics

 

QMS Medicosmetics

 

QMS MEDICOSMETICS is uniek in onze branche vanwege dat het geen collageen stimuleert in de huid maar collageen aan de huid toevoegd en teruggeeft. Een rimpel is een vocht en collageen tekort van de huid welke ontstaat door veroudering van de huid.
De mooiste eigenschap van collageen is de vochtbindende factor in de huid want collageen kan tot 300x zijn eigen volume aan vocht binden. Onze huid heeft vaak veel te voortduren, denk hieraan aan zonschade, slechte voeding, roken, stress en slaap tekort. Naarmate dat we ouder worden neemt onze collageen voorraad af en wordt niet meer bijgemaakt. We moeten het op een bepaalde leeftijd het doen met de voorraad die we nog hebben. Wat QMS medicosmetics uniek maakt is dat het collageen teruggeeft aan de huid, waardoor je eigen voorraad van collageen behouden blijft en niet aangesproken wordt op bijvoorbeeld het moment van langdurige blootstelling aan de zon.


Onze huid bevat van nature vocht en het QMS collageen zal zich gaan binden hieraan, waardoor de huid meer volume krijgt, er mooier en gezonder uit gaat zien.

 

Met onze QMS medicosmetics collageen producten kunnen wij jouw huid begeleiden en zorgen dat we jouw huid weer in goede conditie krijgen.

 

 

Beautysalon Jolique_huidinstituut_qms_collageen_qmsmedicosmetics_medi_cosmetics_logo