Sluiten
Je bent hier: HomeReset & Renew

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

NIMUE BEHANDELINGEN

Wanneer je kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue krijg je eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van jouw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld.


Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is de huid meestal uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling met actieve ingrediënten de huid nodig heeft en welke behandeling als volgende gepland zal gaan worden.


Met een goede samenwerking tussen onze behandelingen en producten voor thuis gebruik krijg je het beste en mooiste resultaat: een gestimuleerde, geactiveerde en een structureel verbeterde huid!

               

LET OP:
Nimue behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen. We hebben hier een onderscheid in gemaakt in LITE, MEDIUM en ACTIVE behandelingen:

 

LIGHT behandelingen zijn om mee te starten

MEDIUM behandelingen zullen net iets intensiever zijn, maar hierdoor dus nog meer resultaat geven.

STRONG behandelingen zijn geen start behandelingen en zullen pas uitgevoerd kunnen worden bij het al eerder zijn ondergaan van NIMUE behandelingen en het gebruik van de thuisproducten.

 

Beautysalon Jolique_huidinstituut_huidverbetering_huidverzorging_nimue_peeling_resurfacing_zuren

 

behandelingen

 

 

Nimue light behandeling

 

 

Nimue support

60 minuten

€ 69,50

 

Een behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften, afgesloten met een massage en masker.

 

Nimue medium behandelingen

75 minuten

€ 76,50

- Nimue Hyaluronic Acid                                

Een sterk hydraterende en verjongende gezichtsbehandeling. In het bijzonder geschikt voor een huid die droog, vochtarm en trekkerig is. Het effect van de behandeling is een enorme vochtboost voor de huid en rimpeltjes en lijntjes worden minder zichtbaar.

                         
- Nimue Boost

Deze behandeling is een zeer actieve behandeling die echt een BOOST aan de huid gaat geven!
Het resultaat: de poriën van de huid zijn verkleint en de structuur van de huid zal meer verfijnd zijn. Tevens zorgt deze behandeling voor een stralende huidtextuur en voor een verhoogde elasticiteit en vitaliteit van de huid!   

                                                                           
- Nimue Glycol 35%

Perfect voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling zorgt voor een geconcentreerde en precieze verwijdering van dode huidcellen.
Het resultaat: verbetert de textuur en de uitstraling van de huid. Zeer mooi bij een grovere, dikkere en vale huid!

 

-Thermal detox peel

Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

 

Hyaluronic Ultra Filler
75 minuten
€ 84,50

Een unieke behandeling waardbij de focus ligt op het gebruik van hyaluron. Hyaluron heeft de kracht om 300 x zijn eigen gewicht in vocht te kunnen dragen, hierdoor kunnen wij doeltreffend een vochttekort aanpakken.
 

Nimue STRONG behandelingen

Nimue peel intense

60 minuten

€ 79,50

Deze peeling werkt diep in op de huid, waardoor de laag met dode huidcellen afschilfert.
De huid geeft hier vervolgens als reactie op dat het proces van collageen aanmaak en de aanmaak van jonge huidcellen versnelt.
Deze behandeling is zeer geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, een vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties.


Het resultaat: een huid die in een betere conditie komt, een verbeterde huidstructuur, poriën worden fijner, pigmentvlekker worden minder en littekens verzachten.                                                                                                      


Voor een optimaal resultaat kan deze behandeling in een kuur gedaan worden. De behandelingen vinden dan om de 3 weken plaats. In kuurverband  €69,50  per behandeling

 

Nimue Skin Resurfacing Complexen

75 minuten

€ 86,50

 

De NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

 

Er zijn 3 verschillende Skin Resurfacing complex behandelingen:
- Skin Resurfacing Complex: Hyperpigmented Skin

Deze behandeling van Nimue is speciaal ontwikkeld voor een huid die last heeft van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of sproeten.

 

- Skin Resurfacing Complex: Problematic Skin

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een huid die last heeft van veel onzuiverheden, erg vet is en wellicht hierdoor ook last heeft van Acne.


- Skin Resurfacing Complex: Environmentally Damaged Skin

Deze behandeling van Nimue is speciaal ontwikkeld voor een huid die last heeft van fijne lijntjes, rimpels, ruwe huid, door de zonbeschadigde huid, droge, vochtarme huid, dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit.

 

Het is mogelijk om de Nimue Resurfacing behandeling in kuurverband te laten doen, zeker bij een traject waarin we de huid willen verbeteren. Wij adviseren deze 3 keer om de 4 weken te doen. De kosten zullen dan € 74,50 per behandeling zijn.

 

Nimue smart resurfacer treatment

75 minuten

€ 91,50

 

De Nimue Smart Resurfacer is een verjongende behandeling met overtreffende resultaten. Het heeft alle voordelen van een medium diepe peeling zonder de bijwerkingen en downtime. De intensieve werking zorgt voor verandering in de structuur, in het functioneren van de huid, ontstekingsremmend en optimaal hydraterend.


Het is geschikt voor een groot aantal huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en een vette problematische huid.