Sluiten
Je bent hier: HomeRimpels

Lijntjes en Rimpeltjes

 

Naar mate we ouder worden zien we ze allemaal verschijnen: lijntjes en rimpeltjes.

Rimpeltjes en lijntjes kunnen we nooit helemaal laten verdwijnen maar met vroegtijdig ermee bezig te zijn kunnen we de huid het beste blijven geven zodat de huid jong en vitaal blijft functioneren.

 

Waarom krijgen we rimpels?

 

De hoeveelheid rimpels die we krijgen is een stukje erfelijk bepaald maar je kunt er zelf ook erg veel in betekenen. Slechte leefgewoonten zoals roken, alcohol, veel stress, teveel onbeschermde UV bloodstelling en slaapgebrek komen een huid niet ten goede. Ook het veel tot je nemen van suiker heeft een slechte invloed op je huid.

Vanaf je 25e levensjaar gaat de productie van elastine en collageen langzaam achteruit. Hierdoor verliest de huid haar stevigheid en zal langzaam gaan verslappen. Ook zal het onderhuidsvetweefsel gaan afnemen waardoor we het volume in de huid verliezen.

Op het moment dat dit op een punt komt dat de huid zijn stevigheid kwijt wordt en minder dik wordt krijg je rimpel en lijntjes vorming.

 

De kunst is dus om de huid zo lang mogelijk actief te houden. Zodat deze collageen en elastine aan blijft maken en jong blijft functioneren.

 

Wat wij graag voorstellen is de het de vergelijken van de huid met een rozijntje wat weer als een voller druifje terug wordt gebracht. Kortom vocht en volume erin.

 

Ons assortiment aan anti-ageing behandelingen is erg ruim, hierin adviseren wij graag.

 

 

Maak gerust een afspraak met ons voor een gratis huidanalyse waarin we alle wensen kunnen bespreken om zo weer tot een mooie huid te komen geheel naar jouw wensen!