Sluiten
Je bent hier: HomeSkin Needling

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

 

 

skin needling

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

 

behandelingen

MICRONEEDLING

Deze behandeling is een echte work-out voor je huid. Op een veilige manier gaan we je huid vragen om actiever te worden waardoor de aanmaak van collageen en elastine toeneemt.
We werken hierbij met een microneedlingpen, deze bevat dunne naaldjes die met een hoog tempo kleine gaatjes in de huid perforeert. Ook beschikt deze pen over roodlichttherapie welke ervoor zorgt dat de huid sneller geneest en dat werkstoffen beter worden opgenomen. We brengen op de huid hyaluronzuur en een cocktail van hoog gedoseerde werkstoffen aan, welke we afstemmen op jouw huid. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid snel genezen.
                                           
WAT KUNNEN WE AANPAKKEN MET DE MICRONEEDLING BEHANDELING:
- Huidverslapping
- Huidveroudering
- Acne-littekens
- Grove huidstructuur
- Fijne lijntjes en rimpeltjes

*Deze behandeling is zeer intensief voor de huid en vragen dan ook om goede begeleiding van ons als huidspecialist en thuisgebruik van de juiste geadviseerde producten.

 

 

NANONEEDLING

Nanoneedling is een needling behandeling met hele dunne naaldjes. Tijdens deze behandeling kunnen we de huid onder de ogen en de lippen ook meenemen. Dit kan bij microneedling weer niet vanwege de gevoeligheid van deze zones. Anders dan wij microneedling stimuleert nanoneedling geen collageenproductie maar wel een mooiere en gladdere huidtextuur en voorziet het de bovenstenste huidlagen intensief van hyaluron en actieve werkstoffen. Dit door het maken van hele kleine oppervlakkige tunneltjes. De werkstofcomplexen die we gebruiken stemmen we geheel af op de huid en het doel welke we willen behalen. Nanoneedling stimuleert de huid om sneller te gaan werken en op deze manier actiever te gaan worden. Hierdoor wordt de opperhuid steviger en krijgt de huid een betere hydratatie. Met als resultaat een mooie en gladde huid met een gezonde glow.

                                           
WAT KUNNEN WE AANPAKKEN MET DE NANONEEDLING BEHANDELING:
- Huidveroudering
- Doffe en vale huid
- Grove huidstructuur
- Fijne lijntjes
- Een gedehydrateerde huid
- Fijne lijntjes rondom de ogen

 

Deze behandeling is een echte work-out voor je huid. Op een veilige manier gaan we je huid vragen om actiever te worden waardoor de aanmaak van collageen en elastine toeneemt.

 

 

Prijzen skin needling behandeling

microneedling
75 minuten            € 104,50

De huid wordt intensief gereinigd en gepeeld waarna de huid behandeld zal worden met de Micro Needling pen. Hyaluron wordt samen met een cocktail, van op jouw huid afgestemde werkstoffen, dieper in de huid gebracht.

 

nanoneedling
75 minuten          € 104,50

De huid wordt intensief gereinigd en gepeeld waarna de huid behandeld zal worden met de Nano Needling pen. Hyaluron wordt samen met een cocktail, van op jouw huid afgestemde werkstoffen, dieper in de huid gebracht.