Sluiten

 

Verwijdering van huidoneffenheden met coaguleren

 

Stoor jij, je ook zo aan jouw couperose, bloedblaasjes, bloedspinnetjes, pigmentvlekken, ouderdomswratten en steelwratjes? Dan hebben wij mogelijk de oplossing voor jou!


Met de coagulatie methode kunnen definitief diverse, kleine huidoneffenheden worden verwijderd. Er wordt een naaldje op de te behandelen plaats gezet. Door menging van twee stroomsoorten wordt in de huid loog gevormd en verwarmd. Hierdoor lost de desbetreffende huidoneffenheid op. Je ziet na de behandeling direct resultaat!

 

Voor Couperose zijn er vaak meerder behandelen nodig met een hersteltijd ertussen. Heb je last van een beginnende couperose? Wacht dan niet te lang met behandelen! Hoe eerder hoe sneller er resultaat geboekt kan worden en kan verspreiding en groter van de couperose worden voorkomen.

 

Omdat niet ieder mens hetzelfde is willen wij je vragen om contact met ons op te nemen voor meer informatie, zodat wij gericht jouw vragen kunnen beantworden en zo een optimaal resultaat kunnen gaan bieden!

 

 

Prijslijst verwijdering huidoneffenheden

Behandeling per     15 minuten      € 41,50

 

Behandeling            20 minuten     € 55,50

 

Behandeling            25 minuten     € 69,50


Onze intakegesprekken zijn geheel gratis!!

 

 

 

 

 

Beautysalon Jolique_huidintituut_huidverbetering_huidverzorging_huidoneffenheden_bloedblaasje_couperose_steelwratjes_bloedspinne